Farsta

Filipstadsbacken 44,2tr

Renoverad och charmig tvåa i gavelläge med mysig inglasad balkong i västerläge!

SÅLD

Renoverad och charmig tvåa i gavelläge med mysig inglasad balkong i västerläge!

Välkomna till denna renoverade och charmiga gaveltvåa i populär förening. Mycket trivsamt och smakfullt renoverad med flera fönsterpartier och öppet mellan kök och vardagsrum. Denna bostad erbjuder en planlösning med kök, vardagsrum och den inglasade balkongen i anslutning till varandra, perfekt när man har vänner och bekanta över. Att kliva ut på denna balkong i härligt västerläge och dessutom de fantastiska träden utanför, gör att man sitter som i en koja. Lättmöblerat och nymålade ytskikt med gott om förvaring erbjuder detta hem. Dessutom är kök och badrum renoverat så här finns inget att klaga på! Mycket stabil och populär förening med bastu i port 50 och flera tvättstugor och barn/cykelrum finns även i fastigheten. Till lägenheten ingår även ett matkällarförråd och ett vindsförråd.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni även nära Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med matbutiker, kläder, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och grönområden. Sjön Magelungen vid Ågesta samt Drevviken som ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Varmt välkomna till våra visningar!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 580 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.