Handen, Haninge

Vallavägen 193,2tr

Rymlig fyra med stor balkong i soligt söderläge och två badrum!

SÅLD

Rymlig fyra med stor balkong i soligt söderläge och två badrum!

Hjärtligt välkomna till denna välplanerade 4a i populär förening och stora ytor. Perfekt planerad med tre sovrum i fil med utsikt över lummig grönska och ljuvlig natur! I det största sovrummet finner ni en hel garderobsvägg och utöver detta finns mer utrymme mellan hall och kök. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till den stora balkongen i soligt söderläge och gården. Här finns plats för bord och stolar samt blomlådor och odlingar för den med gröna fingrar! Socialt och rymligt kök med gott om förvaring i de vita skåpen och här kan ni bjuda in till flera gäster! Stort kök med matplats för ca 6-8 personer. Utöver detta så erbjuder detta hem två badrum med dusch och badkar samt en äldre tvättmaskin för den bekväme. Bostaden är i behov av renovering så här finns utrymme att sätta sin personliga prägel!

Populär HSB föreningen som ligger i mysigt område med naturen som närmsta granne. En kort promenad bort finner ni Handens Centrum med tågstation och bussterminal. Här finns även Torvalla sporthall. Ett mycket populärt område för er som gillar att vara ute i naturen är friluftsområdet Rudan med mysig sjö som erbjuder bad på sommaren och skridskoåkning under vintrarna. Här finns även elljusspår och vandringsleder.

Varmt välkomna till våra visningar! Anmäl er gärna.

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 050 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anneli Cederlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.