Larsbodavägen 57,1tr Farsta
Farsta

Larsbodavägen 57,1tr

Stilrent renoverad 4a ett stenkast från Farsta Centrum och goda kommunikationer!

Såld

Stilrent renoverad 4a ett stenkast från Farsta Centrum och goda kommunikationer!

Välkomna till denna underbara 4:a centralt i Farsta! Säljarna har med omsorg låtit renovera bostaden med härliga färgval och påkostade material. Ett drömhem i nära anslutning till Farsta Centrum med bra utbud, goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk, bad och sjöar.

Här finns allt familjen behöver. En rymlig hall med klädkammare, garderober med gott om förvaring. Tre fantastiska sovrum i fil och ett vardagsrum i anslutning till balkong och köket. Badrum och gästtoalett finner ni även här. Köket är modernt och påkostat. Här finns plats för matbord för ca 4-6 personer. Välskött och K-märkt förening med renoverade trappuppgångar med fina konstverk i entrén. Utanför huset har parken Dälden nyligen totalrenoverats med nya fina växter, parkmöbler, vägar och belysning moderniserats.

Toppläge med Farsta Centrum som närmsta granne. Butiker, restauranger vårdcentral, service och gym. Endast ca 200 meter till T-bana och bussar. Promenadavstånd till pendeltåg från Farsta Strand. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till stan. Ett stop åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. Farsta är en knutpunkt där även flera bussar möts. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor, skolor. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna.

Hjärtligt välkomna att kontakta mig för mer info och anmäl er gärna!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.