Filipstadsbacken 46,8tr Farsta strand
Farsta strand

Filipstadsbacken 46,8tr

LJUS & RENOVERAD TVÅA HÖGST UPP I HUSET!

Såld

LJUS & RENOVERAD TVÅA HÖGST UPP I HUSET!

Snart finns tillfälle att förvärva denna omsorgsfullt renoverade tvåa högst upp i huset! Här erbjuds ni att bo i ett rogivande hem med ljusa massiva trägolv, renoverat badrum med spakänsla samt ett renoverat kök med bevarad platsbyggd köksinredning. I anslutning till det ljusa vardagsrummet finner ni bostadens hjärta. Välkomna ut till denna underbara balkong med milsvid utsikt och sol från lunch till solnedgång! Tack vare taket och inglasningen som balkongen är försedd med kan ni spendera många timmar här. Att balkongen även är försedd med infravärme möjliggör att nyttja den året om. Stor hall med gott om förvaring och en praktisk klädkammare. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och garderober. Perfekt litet hemmakontor finner ni även i detta rum. Bostaden är försedd med en säkerhetsdörr och i hall och badrum finner ni skön golvvärme.

I Farsta Strand finner ni goda kommunikationer genom flera bussar, grön tunnelbanelinje samt pendeltåget som snabbt tar er in till City på ca en kvart. För den shoppingsugne bor ni ett stenkast från Farsta köpcenter som erbjuder en stor galleria med mataffärer, klädbutiker, frisörer och allt annat man kan tänkas behöva. Området erbjuder flera förskolor och grundskolor samt två sjöar och stora grönområden. Sjön Magelungen ligger en kort promenad bort och där finns flertalet badbryggor, en badstrand samt en båtklubb med båtbrygga. Drevviken ligger i anslutning till Stortorp och Sköndal. Vackra promenadstråk, elljusspår för motionären och golfbana finner ni även här i närområdet, samt ett utegym som ligger vid Ågesta Golfklubb.

Detta är verkligen ett hem att trivas i. Missa inte denna. Välkomna att anmäla ert intresse!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.