Lysviksgatan 57,2tr Farsta
Farsta

Lysviksgatan 57,2tr

Etagelägenhet med vardagsrum och kök på samma plan och balkong med kvällssol!

Såld

Etagelägenhet med vardagsrum och kök på samma plan och balkong med kvällssol!

Välkomna till denna trivsamma fyra i etage med kök och vardagsrum på samma våning! Här erbjuds ni att bo ett stenkast till Farsta Centrum med bra utbud, goda kommunikationer, grönområden, promenadstråk, bad och sjöar. Renoverat och fint badrum med duschhörna och tvättmaskin. Delvis renoverat kök med nya luckor och nylagt golv. Kök med plats för matbord för ca 4-6 personer. Ljust och fint vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot den renoverade parken. På övre plan finner ni de tre lättmöblerade sovrummen. Här finns även den stora balkongen med härlig kvällssol! På övre plan finner ni även en praktisk hall för den som önskar en arbetshörna samt en extra toalett och klädkammare. Elen drogs även om 2016. Till lägenheten ingår ett källarförråd. Föreningen har två tvättstugor, cykel och barnvagnsrum, parkeringsplatser att ställa sig i kö till, samt en övernattningslägenhet!

Toppläge med Farsta Centrum som närmsta granne. Butiker, restauranger vårdcentral, service och gym. Endast ca 200 meter till T-bana och bussar. Promenadavstånd till pendeltåg från Farsta Strand. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som snabbt tar er in till stan. Ett stopp åt andra hållet så är ni i Farsta Strand med pendeltåget som tar er längre ut. Farsta är en knutpunkt där även flera bussar möts. En kort promenad bort finner ni lekplatser, förskolor, skolor. Dessutom två badsjöar Drevviken och Magelungen som erbjuder mysiga promenadstråk, bad och skridskoåkning på vintrarna.

Hjärtligt välkomna att anmäla er till våra visningar via vår hemsida.

Visa mer
Slutpris

3 940 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.