Lägenhet till salu på Hallonvägen 54 i Kungsängen/Tibble
Kungsängen/Tibble

Hallonvägen 54

Få tre rum till priset av ett!

BUDGIVNING PÅGÅR

Få tre rum till priset av ett!

I ett mycket bra läge finner ni denna bostadsrätt om rymliga 84 kvm fördelat på 3 r.o.k högst upp i huset. Mycket välskött förening med fina innergårdar. Stabil förening med god ekonomi. Lite kärlek och omsorg är vad lägenheten skulle behöva.

Kök med bra arbetsytor, förvaring och stor matplats med plats för 8-10 personer. Två helkaklade badrum/WC. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med näst intill insynsskyddat läge. Två bra sovrum! Smart förråd intill entrédörren. Det finns en inre reparationsfond om hela 15532 kr att investera till lägenheten.

Här finns möjlighet till snabbt tillträde!

Visa mer
Hallonvägen 54 Hallonvägen 54 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 395 000 kr
 • Boarea: 84 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 3 av 3
 • Avgift: 5 124 kr lnkl värme, VA, kabel-TV (grundutbud)
 • Förening: HSB Brf Tibble i Upplands-Bro
 • Byggnadsår: 1969-1971
 • Område: Kungsängen/Tibble, Upplands-Bro
Högsta BUD

1 500 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Hallonvägen 54

 • Välskött förening
 • Nära till natur och bad
 • Bra läge

Exteriör/Allmänt

Med lummiga innegårdar och närhet till Mälaren ligger mysiga Brf Tibble, en av Kungsängens bästa och mest omtyckta föreningar. Här finns tvättstuga, parkering och busshållplats i närheten av bostaden samt stora Coop och Lidl en bit bort. Vill du inte ta en promenad till centrum eller pendeltåget finns smidiga busskommunikationer. På gångavstånd finns mysiga Lillsjöbadet med bla sommaröppet café, utegym, frisbegolf- och minigolfbana

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong. Här finns plats för mediamöbler, soffgrupp och kontorsbordet. Trägolv och ljusa väggar.

Balkong

Rymlig balkong med bra plats för loungemöbler och växter.

Kök

Kök med bra arbetsytor och förvaring bakom gula köksluckor. Kyl/frys, integrerad ugn och mikro, diskmaskin, spishäll och fläkt. Rymlig matplats med plats för 8-10 personer. Stora fönsterpartier ut mot innergården vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

Badrum

Helkaklat badrum med blå klinker och vitt kakel. WC, handfat med spegel och väggskåp.

WC

Helkaklat i ljusa färgval. WC, handfat med matchande spegel och kommod.

Sovrum 1

Stort sovrum med laminatgolv. Idag finns en skiljevägg för två separata sängplatser. Bra förvaring i form av tre garderober

Sovrum 2

Bra sovrum med laminatgolv och ljusa väggar.

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning. Klinkergolv och ljusgråa väggar.

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Kenneth Viinikka

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

I ett mycket bra läge finner ni denna bostadsrätt om rymliga 84 kvm fördelat på 3 r.o.k högst upp i huset. Mycket välskött förening med fina innergårdar. Stabil förening med god ekonomi. Lite kärlek och omsorg är vad lägenheten skulle behöva.

Kök med bra arbetsytor, förvaring och stor matplats med plats för 8-10 personer. Två helkaklade badrum/WC. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen med näst intill insynsskyddat läge. Två bra sovrum! Smart förråd intill entrédörren. Det finns en inre reparationsfond om hela 15532 kr att investera till lägenheten.

Här finns möjlighet till snabbt tillträde!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 124 kr, lnkl värme, VA, kabel-TV (grundutbud)
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
84 m² föreningens information
Våning
3 av 3
Andel i förening
0,13 %
Nettoskuldsättning
113 658 kr
Reparationsfond
15 532 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Tibble i Upplands-Bro
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
825 lägenheter, 10 lokaler
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 825 lägenheter fördelat på 50 bostadshus med byggår 1969-1970. I anslutning till bostadshusen finns 10 kvartershus med bl.a tvättstugor, bastu och fritidslokaler. Parkering via föreningens 290 garageplatser samt ett flertal öppna p-platser. Adresser som tillhör HSB Brf Tibble: Hjortronvägen, Hallonvägen och Rönnbärsvägen.

Föreningen har ofta uppskattade fritidsaktiviteter såsom vävstuga, sommarfest, tipspromenader, vårstädning m.m. Bastuföreningen har ca 70 medlemmar. I föreningen finns även en snickarklubb. Tapetseringsbord finns att låna för medlemmarna vid behov.

Föreningens egen tidning "Runskriften" kommer ut med ca 4 nr/år och innehåller information till sina medlemmar.
Föreningens egen hemsida finner du på www.hsb.se/stockholm/tibble

Det finns en samlingslokal, snickeri och tapetseringsbord. Bastu finns och bokas via HSB kontoret. Bokning via tvättstugebokningsbrickan.
Tvättstugor finns i gårdshus (max 10 tillfällen per kalendermånad).


Föreningen har ett centralt elavtal med e-on med individuell mätning, vilket ger ekonomisk fördel och trygghet för medlemmarna.
Garage finns att hyra. Separat kö och separat avtal.

För aktuella prisuppgifter och kö till parkering, kontakta HSB Stockholms lokalkontor i Tibble. För öppettider, se hemsidan www.hsb.se/stockholm/tibble
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr per pant
Tv och Bredband
Internet via Comhem eller Telenor
TV via ComHem.
Parkering
Brf Tibble förfogar över 290 garageplatser, (1-5 år kö, fn 440kr/mån) samt 580 parkeringsplatser utomhus för fordon fördelade på tio parkeringsytor, fn 190kr/mån.
Samtliga parkeringsplatser utomhus är avgiftsbelagda med boendetaxor samt besökstaxor.
För mer detaljerad info, kontakta Aimo park, 0771-969006 alternativt [email protected].

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1969-1971
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Stort förråd intill entrédörren!

Ekonomi

Utgångspris
1 395 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,738%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
2 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
2 200 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Hemförsäkring tillkommer. Elkostnad enligt schablon. Föreningen tillämpar enhetsmätning av elen samt har ett förmånligt avtal med elbolaget.
Nätbolag
e-on
Elleverantör
e-on
Energideklaration
Utförd 2019-12-22
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
148 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Söker du efter en mäklare som kan Tibble? Då är Svenska Mäklarhuset i Kungsängen rätt mäklarbyrå för dig. Vi känner Tibble som vår egen ficka och är väl bekanta med områdets alla fördelar. Vi har koll på prisbilden och vilka faktorer som bidrar till att du ska få högsta möjligt slutpris. Tveka inte att av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan nå en lyckad bostadsaffär. Läs gärna mer om våra områden och våra mäklare i Upplands-Bro

Mäklare i Upplands-Bro

Kommunikation

Det finns bra bussförbindelser till Kungsängen station. Busshållplats på smidigt avstånd. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet. Resan till Stockholms central tar mindre än 30 minuter från Kungsängen. På natten finns det nattbussar från Stockholm som passerar Tibble.

Närservice

Det är gångavstånd till en Coop-butik vid Tibble Torg. I Kungsängens centrum finns ett bra utbud av all den vardagsservice man kan behöva med flera livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisör, vårdcentral, tre bemannade banker och ett flertal restauranger. I grannskapet finns också Coop Forum. Kulturhus med bl.a. bibliotek, utställningslokaler, hörsal och café finns i Kungsängens centrum. Omtyckt deli samt skaldjursdeli finns i centrum. På nyrenoverade Villa Skoga finns barberare, skönhetssalong, Petjos café och en livsstilsbutik med hög trendkänsla och personlig service.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör/Allmänt

Vardagsrum

Balkong

Kök

Badrum

WC

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall