Såld villa på Lärkbodavägen 1 i Bro/Rättarboda
Bro/Rättarboda

Lärkbodavägen 1

Högkvalitativt boende i Mälarnära läge och gångavstånd till Bro Hof

Såld

Högkvalitativt boende i Mälarnära läge och gångavstånd till Bro Hof

Extraordinär, energisnål villa med arkitektoniska utropstecken i attraktiva Rättarboda. Här samsas moderna uttryck med hög funktion och fokus på ljus, rymd och samspel med omkringliggande natur. Genomgående hög standard och genomtänkta detaljer. Hela fem sovrum, två helkaklade badrum samt separat WC, sällskapsdel med högt i tak och braskamin samt allrum i entréplanet. Ypperliga förvaringsmöjligheter i två stora förråd samt walk-in-closet i anslutning till master bedroom.
Väl inrett och gediget byggt dubbelgarage med högt i tak och automatiska portar med fjärrstyrning. Huset är placerat i högt läge med den lugna skogen som fond och fina gräsytor på entrésidan. Påkostad stenläggning som harmonierar med husets fasad. I Rättarboda har samfälligheten egen strand och badplats med flytbrygga om sommaren samt båtplatser. Gångavstånd till pendeltåget samt välrenommerade Bro Hof golfbana. Det här är boendet för livsnjutaren som vill bo i lugnt, sjönära läge men ändå vill ha smidig pendling mot Stockholm och Arlanda! Energisnålt, B-klassat hus ger möjlighet till s.k "grönt bolån".

Visa mer
Slutpris

7 950 000 SEK

Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Matplats

Kök

Beskrivning

Badrum

Allrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Duschrum

Hall

WC

Sovrum 3

Sovrum 4

Sovrum 5

Altan

Området

Övriga bilder

Planlösning

Planritning

Planritning

Planritning