Björnbärsstigen 22 Kungsängen/Ekhammar
Kungsängen/Ekhammar

Björnbärsstigen 22

Lägenhet i stabil förening och balkong i rakt söderläge!

Till salu

Lägenhet i stabil förening och balkong i rakt söderläge!

Välkommen till Björnbärsstigen 22, en ljus och trevlig 2a på 67 välplanerade kvm. Lättmöblerat vardagsrum, rymligt sovrum, snyggt kök, fräscht badrum och en balkong i rakt söderläge! Stort förråd precis intill ytterdörren med hyllor och klädstång som ger bra förvaringsmöjlighet.

Här bor du med en låg månadsavgift i en mycket välskött förening med cirka 1 700 kr i lån/kvm. Parkeringsplats går att hyra för 120kr/mån.

Från bostaden kan man med enkelhet nå buss, Lillsjöbadet och nya handelsplatsen i Norrboda. Från Kungsängens station går tågen med kvartstrafik till Stockholms centrala delar på cirka 30 minuter.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 1 675 000 kr
  • Boarea: 67 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 3 352 kr Inkl VA, värme, KabelTV (grundutbudet) och förråd.
  • Förening: HSB Brf Ekhammar I Upplands-Bro
  • Byggnadsår: 1971
  • Område: Kungsängen/Ekhammar, Upplands-Bro
Utgångspris

1 675 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Henrik Björkman

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Björnbärsstigen 22

Balkong

Inbjudande balkong i högt läge och rakt söder som bjuder på rikligt med sol. Plats för möblemang. Trätrall.

Visa mer

Vardagsrum

Öppet och ljust vardagsrum med plats för större möblemang. Från vardagsrummet nås balkongen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Visa mer

Kök

Ljust, trevligt kök med vita skåpsluckor och bänkskiva i laminat med marmormönster. Grått kakel. Rymlig matplats intill fönster. Spis. Köksfläkt. Kyl & frys (2020). Diskmaskin (2020). Diskho. Fint björklaminat golv och vitmålade väggar.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Björklaminat golv och vitmålade väggar.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med klädhängare för ytterkläder. Stor klädkammare intill. Garderob. Björklaminat golv och ljust tapetserade väggar med randigt mönster. Fiberuttag.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med ljus beige klinker och kaklade väggar i ljusgul ton. Duschhörna. Handfat. WC. Fönster. Skåp för förvaring.

Visa mer

Allmänt

Här bor du i ett lugnt och lummigt område med närhet till bad och grönområden. Två rymliga och lättmöblerade rum, snyggt kök, fräscht badrum och den härliga balkongen som bjuder på rikligt med sol! Stort förråd intill ytterdörren och närhet till parkeringsplats. Bostaden har fiber.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Henrik Björkman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 352 kr, Inkl VA, värme, KabelTV (grundutbudet) och förråd.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
67 m²
Våning
2 av 3
Andel i förening
0,33758 %
Andel av årsavgift
0,33758 %
Övrigt
-Stabil förening
-Nära bad och grönområden
-Stort förråd
-Låg månadsavgift

Föreningen

Namn
HSB Brf Ekhammar I Upplands-Bro
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
257 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 183 kr
Pantsättningsavgift
473 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 1965 och består av 17 bostadshus innehållande 257 lägenheter med en total lägenhetsyta av 20 235 kvm. Dessutom ingår ett kvartershus på Mullbärsstigen 35 samt två tvättstugor. Tillgång till bastu inom föreningen.

För biluppställning finns ett parkeringshus med 110 platser, varav 24 med motorvärmare. Termogarage med 40 platser och inom området finns även 115 ytparkeringsplatser, där man kan parkera mot avgift.

Fastighetens skötsel, städning och vicevärdsfunktioner har ombesörjts av HSB Stockholm, värmeförsörjning via e-on. Adresser: Mullbärstigen och Björnbärsstigen, individuell mätning av hushållsel. Byte av ytterfönster till energiglas.

Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget, ej krav på abonnemang. Kabel-TV via ComHem, basutbudet ingår i månadsavgiften.


Brf. Ekhammar ligger nära skog och natur med badsjö och golfbanor. Det är också nära till skolor, dagis, närbutik och stormarknad. Busshållplats vid Tibble Torg. Från Kungsängen station är det på dagen 15-minuterstrafik med pendeltåg. Det tar mindre än 30 minuter till Centralen.
Medlemskap i regionförening, HSB Stockholm, krävs

Medlemsavgift till HSB Stockholm betalas av köparen, avgiften måste betalas in för att medlemskapsansökan skall behandlas.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Låghus
BYGGNADSÅR
1971
Uppvärmning
Centralvärme
Fönster
2-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
1 675 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,741%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 756 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
2 756 kr/år
Kommentar
Hemförsäkring tillkommer.
Nätbolag
Eon
Energideklaration
Utförd 2020-01-04
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
116 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Mycket omtyckt område med närhet till skog, bad och vandringsleder. Gångavstånd till Kungsängens centrum och Norrboda där den nya handelsplatsen ligger.

Kommunikation

Det finns bra bussförbindelser till Kungsängen station. Busshållplats på smidigt avstånd. Mellan Stockholm och Kungsängen är det kvartstrafik större delen av dygnet. Resan till Stockholms central tar mindre än 30 minuter från Kungsängen. På natten finns det nattbussar från Stockholm som passerar Tibble.

Närservice

Det är gångavstånd till en Coop-butik vid Tibble Torg. I Kungsängens centrum finns ett bra utbud av all den vardagsservice man kan behöva med flera livsmedelsbutiker, apotek, systembolag, frisör, vårdcentral, bank och ett flertal restauranger. I grannskapet finns också Coop Forum. Kommunen har i Kungsängen centrum nyligen invigt ett Kulturhus med bl.a. bibliotek, utställningslokaler, hörsal och café.

Övrigt

#Centralt
>Bo centralt, nära naturen!
>-Boende i området

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.