Såld radhus på Travarvägen 7 i Jakobsberg
Jakobsberg

Travarvägen 7

Stort radhus i tre plan med öppen spis!

Såld

Stort radhus i tre plan med öppen spis!

Välkommen till ett av de större radhusen med carport, gräsmatta och öppen spis! Högt beläget och med tomten i perfekta sydvästläge som ger rikligt med sol under dagen.

Bostaden är 145 m² fördelat på 3 plan och 6 rum. På entréplan kliver vi in i den välkomnande hallen med utmärkt avhängningsmöjlighet i ett kapprum. Snyggt stengolv och gäst WC i anslutning till hallen. Sedan når vi köket som har bra med avlastningsyta och plats för matbord. På entré plan har vi det rymliga vardagsrummet med härliga fönster, gott om plats för möblemang och den mysiga öppna spisen som ökar mysfaktorn på fredagskvällen! I vardagsrummet får det plats med ett stort matbord för de större bjudningarna.

På övre plan finns 3 rymliga sovrum och ett renoverat badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. På nedre plan hittar vi ytterligare 2 stora sovrum, tvättstuga, badrum, stor klädkammare och förråd/verkstad. På nedre plan finns också utgång till baksidan.

Flertalet förskolor och skolor i området, närmast ligger Vattmyraskolan som är från förskoleklass till åk.6. Gångavstånd till tågstationen där tåget går 4-8 gånger i timmen och resan till Stockholm central tar cirka 20 min. Gångavstånd till Jakobsberg centrum som har nästan allt man kan tänkas behöva.

Bostaden säljs besiktigad, energideklarerat samt försäkrat mot dolda fel.

Visa mer
Slutpris

4 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Alvin Ahlén

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.