Miklagårdsvägen 36 Bro/Jursta
Bro/Jursta

Miklagårdsvägen 36

Mycket barnvänligt och omtyckt område i Jursta med naturen runt hörnet!

Såld

Mycket barnvänligt och omtyckt område i Jursta med naturen runt hörnet!

Fint och modernt BR-radhus i omtyckta Jursta med 117 välplanerade kvm där samtliga 4 sovrum finns privat på övre plan och sällskapsytor på entré plan. Det stora sovrummet har ingång till en egen rymlig balkong i bästa söderläge. Rymligt vardagsrum med utgång till den stora altanen i fint läge med skogen som din närmaste granne. Här finns plats för loungemöbler, div planteringar och bärbuskar. Entrén välkomnas även här av en altan i söderläge. Plats för två bilar finns bekvämt utanför dörren där även en laddbox finns nyinstallerad. Ljust kök med gott om förvaring bakom vita skåpsluckor och bra plats för matbordet med fönster mot entrén. Två snyggt helkaklade badrum i vardera plan. Genomgående mycket bra skick med harmoniskt färgsättning i kombination med snygga golv. Här finns verisure larm inkopplat med smart digitalt dörrlås med möjlighet att övertaga.

I närområdet (bara 200 meter) finns en omtyckt Ur-och skur förskola. JENSEN education har öppnat upp i augusti och erbjuder F-9 på kort gång- cykelavstånd, bara dryga kilometern bort.

En kort promenad bort ligger Bro Hof Golfklubb med golfbana i högsta klass och en restaurang med riktigt bra kök. Stockholms centrala delar nås med bil på ca 30 minuter och det är gång- och cykelavstånd till pendeltåget. Pendeltåget tar ca 30 minuter till stan från Bro station.

Flexibelt tillträde!

Önskas privatvisning, ring Kenneth Viinikka på telefonnummer: 076-32 33 505.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.