Såld lägenhet på Diamantstigen 28 i Tibblehöjden/Lillsjön
Tibblehöjden/Lillsjön

Diamantstigen 28

Stor lägenhet i omtyckta Brf Hovslagaren

Såld

Stor lägenhet i omtyckta Brf Hovslagaren

** ACCEPTERAT PRIS **

Nu har du äntligen chansen att förvärva en trevlig 5 rok i populära HSB Brf Hovslagaren! Bostaden har en stor balkong i västerläge som bjuder på härliga kvällssolen. Lägenheten består av 5 rok fördelat på två plan. På entré plan finns ett stort och trevligt vardagsrum med utgång till balkongen, kök i snygg finish med en rymlig matplats, ett sovrum och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns tre rymliga sovrum, ett helkaklat badrum och en stor klädkammare. Till lägenheten hör en odlingslott som är perfekt för dig med gröna fingrar! Till bostaden hör också ett externt förråd som är isolerat.

Täta bussturer från området mot Kungsängens centrum med bra utbud av service. Pendeltåget tar dig till Stockholms central på kvicka 27 minuter. Flera omtyckta förskolor och skolor finns i närområdet, närmast är Lillsjöskolan som nås utan att behöva korsa en bilväg. Upplev det bästa av två världar med ljuvlig natur, bad inpå knuten och med city en kort tågresa bort.

Visa mer
Slutpris

2 875 000 kr

Ansvarig mäklare

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.