Såld lägenhet på Melofonstigen 9 i Kungsängen/Brunna
Kungsängen/Brunna

Melofonstigen 9

Svårslaget läge i populära Brunna!

Såld

Svårslaget läge i populära Brunna!

Exceptionellt fin 3:a med ett av områdets bästa lägen. Här bor ni i ett av låghusen med ett perfekt hörnläge. Stor altan om ca 13 kvm. Här kan ni sitta helt insynsskyddad intill skogsbrynet med för/eftermiddags sol. Ljust kök med bra plats för den större matgruppen intill fönstren ut mot den grönskande innergården. Rymligt vardagsrum med utgång till altanen. Renoverat helkaklat badrum med smakfulla färgval. Två bra sovrum varav det större har en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar Mycket stor och uppskattad hall med gott om förvaringsmöjligheter samt ingång till klädkammaren. Fönstren och altandörren är bytta 2018. Säkerhetsdörr! Mycket barnvänligt område med gångvägar till skolor, förskolor och den nyöppnade lekparken Nyckelbergsparken för alla åldrar som även har ett utegym för dem vuxna.

Omtyckt förening med god ekonomi som lagt stor möda vid utemiljö med vackra planteringar, bänkar och lekplatser. Stora naturområden runt knuten! Besök gärna föreningens informativa hemsida med aktuell information, www.repslagarenkungsangen.com.

Missa inte möjligheten att förvärva denna fina lägenhet med dess perfekta läge.

Önskas privatvisning innan vi går ut till den öppna marknaden, ring Kenneth Viinikka på telefonnummer: 076-32 33 505.

Visa mer
Slutpris

2 560 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.