Prästhagsvägen 25B Kungsängen/Strandvägsområdet
Kungsängen/Strandvägsområdet

Prästhagsvägen 25B

Sällan till salu i Mälarnära läge

Till salu

Sällan till salu i Mälarnära läge

I attraktiva Brf Trekanten 1 erbjuds nu ett kvalitetsboende nära såväl Mälaren och natur som mycket goda kommunikationer mot Stockholm city! Pendeltåget ligger, utan att vara störande, ett par minuters promenad från bostaden. Mysiga, välskötta innergårdar med utemöbler. Representativa trapphus med postboxar, förråd och hiss. Bostaden är ljus med fönster i flera väderstreck och inredd i en harmonisk färgskala. Utgång från vardagsrum till den lättmöblerade, inglasade balkongen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket inbjuder till umgänge med vänner och familj. Två rymliga sovrum, varav ett med stor klädkammare. Helkaklat badrum med fin färgsättning och praktisk tvätt-del. Bostadsrättföreningens hus är belägna bland trevliga villagator med hus i skiftande utförande och stora trädgårdar. I trivsamma Kungsängens centrum finns ett bra utbud av service och butiker. I kommunen finns hela fyra golfbanor och rika möjligheter att ha häst. På Lennartsnäshalvön finns flera privatstall och vid Örnäs finns ett omtyckt stall med ridning på Islandshästar. I närområdet finns många skolor-och förskolor i olika regi att välja mellan.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 3 895 000 kr
  • Boarea: 82 kvm föreningens information
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3, hiss finns
  • Avgift: 5 283 kr inkl bredband och digital-TV, värme, VA
  • Förening: Brf Trekanten 1
  • Byggnadsår: 2006
  • Område: Kungsängen/Strandvägsområdet, Upplands-Bro
Utgångspris

3 895 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Marie-Louise Lindgren

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Prästhagsvägen 25B

Balkong

Stor, möblerbar balkong. Fin vy över grönska och villatak. Belysning och eluttag på yttervägg.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Fina fönster samt fransk balkong. Ljusa väggar och ljuspigmenterat parkettgolv.

Visa mer

Kök

Välplanerat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Skåpinredning i vitt med handtag i snygg design. Spis. Diskmaskin. Kyl och frys. Spisfläkt. Ljusa väggar och ljuspigmenterat parkettgolv. Stor matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utmärkta ytor för mingel med vänner och familj. Ljusa väggar och ljuspigmenterat parkettgolv.

Visa mer

Beskrivning

Tilltalande hus, uppförda i nyfunkisstil med ljusa, släta putsfasader och träpanel som accent. Stora altaner och balkonger med närkontakt till Mälaren. Tre hus bildar en gård med både nyplanterade träd och ett fint gammalt vårdträd. Utmärkt läge på attraktiv adress. Ett stenkast till bad på Gröna udden och pendeltåg som tar er till Stockholms centrala delar på under 30 minuter. Huset ligger bara 5 minuters promenad från Mälaren. Båtklubb, promenadvägar vid strandkanten, ångbåtsbrygga och fiskemöjligheter. Ypperligt planerad bostadsrätt med stor, inglasad balkong. Genomgående fina golv med vitlaserad parkett. Stort förråd i entréplanet. Föreningen har också rymliga cykelförråd samt rum för sop-och källsortering. P-plats kostar 250 kr per månad. Föreningens hemsida är mycket informativ; www.trekanten1.se
Välkommen till Kungsängen och Upplands-Bro, en expansiv kommun med fantastiska områden. Här upptäcker ni slott och herresäten, guldkrogar på landet, gamla kyrkor och hästgårdar. I kommunen ligger fyra sjöar och fem kommunala bad om ni inte finner er egen privata badvik! Här är fastigheten för dig som uppskattar ett boende i naturskön, Mälarnära miljö men som vill ha smidig pendling mot Stockholm och Arlanda. Pendeltåget går med kvartstrafik och restiden är under 30 minuter. Unik miljö med gårdar, slott och levande jordbruk finns på cykelavstånd på Lennartsnäshalvön med omnejd.
Flertalet stall finns i Kungsängen Gårdarna Ensta, Ålsta och Skälby och Lennartsnäs är privatstall. Ridskola finns i Bro vid infarten till Eriksberg och Aspviks koloniområde.
Örnäs Gård driver verksamhet med Islandshästar och är vackert beläget vid Örnässjön som är ett naturreservat. Här finns ridskola, ridkurser och ridläger på alla nivåer och ett stort utbud av välutbildade hästar. Instruktörerna har utbildning för att instruera alla ryttare, oavsett nivå.

Golf spelar du på Kungsängens GK, Bro Hof, Bro Bålsta Golfklubb eller på Sofielund som är en Pay & playbana.
Galoppbanan Bro Park ligger i Bro och här driver välkända kockarna Brydling en uppskattad restaurang med ekologisk inriktning.
Kulinariska upplevelser fås även på Thoresta Herrgård, Villa Aske, Gällöfsta, Lejondals slott och Tammsvik.

I Kungsängens centrum finns bra vardagsservice och trevliga restauranger. Systembolag, deli samt skaldjurs-och fiskaffär finns också. I nyrenoverade Villa Skoga finns livsstilsbutik, café, barberare och skönhetssalong.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Ljuspigmenterat parkettgolv. Ljusa väggar. Städskåp och garderob.

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum med fönster mot Mälaren. Garderob. Ljuspigmenterad parkett på golv. Väggar målade i mättad beige ton.

Visa mer

Sovrum 2

Stort sovrum med fint hörnfönster. Gott om plats för dubbelsäng. Ekparkett på golv och ljusa väggar. Ingång till stor, inredd walk-in-closet med rika förvaringsmöjligheter. Ljusa väggar. Heltäckningsmatta. Fönster.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med separat tvättdel. Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva och överskåp. Dusch med duschväggar i klarglas. Handfat med skåp och spegel ovanför. WC. Plats för badkar. Klinker på golv med golvvärme.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marie-Louise Lindgren

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 283 kr, inkl bredband och digital-TV, värme, VA
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m² föreningens information
Våning
2 av 3, hiss finns
Andel i förening
3,8892 %
Andel av årsavgift
3,8892 %
Bilplats
Bilplats finns att hyra. Kö kan förekomma

Föreningen

Namn
Brf Trekanten 1
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen består av 24 lägenheter i tre trevåningsbyggnader
Husen ligger i ett sjönära, uppvuxet villaområde. På ett par minuters gångavstånd finns Kungsängen station med utmärkta förbindelser in mot stan eller mot Bålsta. I Bålsta kan man byta till region- och fjärrtåg.
Husen uppfördes av JM:s dotterbolag, AB Borätt, och inflyttning skedde i december 2005. Lägenheterna är på tre och fyra rum och varierar mellan 82 och 106 kvadratmeter. Alla har altaner eller balkonger. Mälaren ligger på nära håll. Arkitekten strävade efter att ge alla lägenheter fint ljus och vackra utblickar. Husen ritades av Sweco.
Mer information finns på föreningens hemsida: www.trekanten1.se
Tv och Bredband
Föreningen har ett avtal med Telia för leverans av fiberbaserat bredband, 50-100/8-10 Mbit/sec, TV samt fast bredbandstelefoni. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. Samtalsavgifter betalas av resp. bostadsrättsinnehavare. Trådlös router (WiFi) finns i lägenheten.

TV: Grundutbud från Telia, Telia Lagom. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften. HD digitalbox finns i lägenheten.
Föreningen har även ett avtal med ComHem för leverans av ett grundutbud TV-kanaler, TV Bas. Kostnaden för detta ingår i månadsavgiften.
Parkering
Alla boende i föreningen har rätt till en parkeringsplats med motorvärmaruttag. Beroende på tillgång kan man få hyra ytterligare en parkeringsplats. P-plats med eluttag kostar 250 kr/mån. Nummer 1-4 är besöksparkering.
Övrigt
Uppvärmda lägenhetsförråd finns alltid i samma hus som lägenheten på entréplanet. I två separata gårdshus ryms cykelrum, soprum med källsortering och pannrum med bergvärmeanläggning.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Låghus
BYGGNADSÅR
2006
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
3 895 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,93%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
8 760 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
8 760 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
El avser hushållsel. Golvvärmeslingor finns och används kontinuerligt i badrummet.
Nätbolag
Eon

Allmänt om området

I Kungsängen bor ni med närhet till stora friluftsområden med stigar och motionsspår. I anslutning till detta finns en barnvänlig badplats vid Lillsjön. I närområdet ligger också Kungsängens golfklubb, som flertalet gånger hållit i Scandinavian Masters. I kommunen finns två golfklubbar till: Bro Bålsta och Bro Hof Slott.

Kommunikation

Här finns utmärkta kommunikationer mot Stockholms central med tåg mestadels varje kvart. Resan till storstadens puls tar endast en knapp halvtimme! Nattbussar trafikerar Kungsängen övrig tid.

Närservice

I Kungsängens centrum finns ett bra utbud av butiker och service. Här finner ni livsmedelsbutiker, skönhetssalong, apotek, frisörer, damekipering, restauranger och bemannade banker.
Vårdcentral och systembolag finns också.

Övrigt

I de centrala delarna av Kungsängen finns förskolorna Bergshöjden, Grottan, Ekbacken och Blåsippan. I Tibble finns Klockarängen. Det finns också möjlighet att välja familjedaghem.
Skolor med förskoleklass- åk 5 är Bergaskolan, Lillsjöskolan och Ekhammarsskolan (åk 6-9).
I övrigt, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor www.upplands-bro.se. Gymnasieskola finns, Upplands-Brogymnasiet.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.