Tibble Skogsväg 44 Kungsängen/Norrboda
Kungsängen/Norrboda

Tibble Skogsväg 44

Enplansvilla i fint skick med utmärkt läge i Norrboda!

Till salu

Enplansvilla i fint skick med utmärkt läge i Norrboda!

Energisnålt enplanshus med hög standard, inrett i ljusa färger med öppen planlösning. Vackert, naturligt ljus via generösa fönsterpartier i flera väderstreck. Lättskött tomt med altaner samt fina gräsytor, perfekt för den odlingsroade. Tomten ligger idealiskt mot ett lugnt och vackert skogsparti där barnen kan leka. Vattenburen golvvärme ger hög komfort. Två stilrena badrum, varav ett med badkar. Snyggt kök från Ballingslöv med köksö vilket är en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Tre sovrum där ett har badrum en-suite samt intilliggande dressing-room. Planlösningen är flexibel och ett ytterligare sovrum kan enkelt delas av. Carport och biluppfart för flera bilar. Öppen fiber finns. Underbar natur runt knuten, perfekt för dig som vill leva ett aktivt naturliv eller bara ströva i svampskogen!
-Ingen lagfart och pantbrevskostnad!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 5 795 000 kr
 • Antal rum: 5 rum
 • Boarea: 124 kvm
 • Byggnadsår: 2017
 • Område: Kungsängen/Norrboda, Upplands-Bro
Utgångspris

5 795 000 kr

Visningar

9 Okt 12:00 - 12:30
Ansvarig mäklare
Marie-Louise Lindgren

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Tibble Skogsväg 44

 • Utmärkt läge
 • Energisnålt
 • Barnvänligt
 • Två badrum
 • Naturnära
 • Fint skick

Beskrivning

Rymlig och ljus bostadsrättsvilla, byggd 2017, i mycket gott skick och med naturen runt knuten. Träfasad med liggande panel, målad i mellangrå kulör. Generös biluppfart med plats för flera bilar. Carporten ligger i anslutning till entrén, bekvämt när du kommer hem med tunga matkassar. Intill biluppfarten finns ett praktiskt förråd. Fin och lättskött tomt med gräsytor och möjlighet till odling. Väl genomtänkt och modern planlösning med generösa sällskapsytor med sovrummen placerade privat i varsin del av huset. Påkostat kök från Ballingslöv med bra arbetsytor och köksö. Genomgående ekparkettgolv och golvvärme. Två helkaklade bad/duschrum i stilrent utförande. Fiber finns indraget (öppen fiber). Det här är huset för dig som vill ha ett bekvämt tomtboende med bostadsrättens alla fördelar!

Visa mer

Uteplatser

Uteplatser på var sida om huset. Plats för såväl loungegrupp och matbord.

Visa mer

Vardagsrum/matplats

Härligt sällskapsrum med generösa ytor i anslutning till matplats och kök. Fönster i två väderstreck och utgång till uteplats. Ljusa väggar och parkettgolv. Rymlig matplats med stor flexibilitet vad gäller möblering. Ljusa väggar och parkettgolv.

Visa mer

Kök

Kök med gott om plats för matlagning och umgänge med vänner och familj. En naturlig samlingspunkt är den stora köksön, perfekt för matlagning eller att duka upp buffén på. Köksinredning från kvalitativa Ballingslöv. Fint ljusinsläpp ovan arbetsbänk. Ljusa väggar och parkettgolv. Kyl och frys. Inbyggnadsugn. Inbyggnadsmikro. Spishäll med induktion. Diskmaskin.

Visa mer

Loungedel

Härlig loungedel som kan användas som TV-hörna eller delas av till ett ytterligare sovrum om så önskas. Stora fönster ger fint, naturligt ljus. Ljusa väggar och parkettgolv.

Visa mer

Badrum

Badrum i sober stil med snyggt badkar och fönster. Väggar med kakel i klassiskt vitt och passande golvklinger i svart med matt finish. Handfat med kommod. WC. Badrumsskåp med spegel.

Visa mer

Sovrum 1

Lättmöblerat rum med gott om plats för både dubbelsäng och skrivbord. Ljusa väggar och parkettgolv

Visa mer

Sovrum 2

Rymligt rum med gott om plats för säng och skrivbord. Ljusa väggar och parkettgolv.

Visa mer

Tvättstuga

Smart planerad och placerad tvättstuga med groventré. Arbetsbänk med integrerad ho. Gott om förvaring. Tvättmaskin och torktumlare. Ljusa väggar och klinkergolv i svart. Värmepanna.

Visa mer

Sovrum 3

Sovrum som rymmer såväl badrum en-suite som intilliggande dressing-room. Fönster i två väderstreck. Ljusa väggar och parkettgolv.

Visa mer

Duschrum

Duschrum i anslutning till sovrum 3. Vikbara duschväggar i klarglas. Vitt väggkakel och golvklinker i svart med matt finish. Handfat med kommod.

Visa mer

Tomt

Tomten ligger med läge som säljaren särskilt uppskattat med fin kontakt mot det lummiga skogspartiet intill. Härliga gräsytor och goda möjligheter att förädla ytterligare med rabatter och odlingslådor.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marie-Louise Lindgren

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m² föreningens information

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
BYGGNADSÅR
2017 
Byggnadstyp
1-plansvilla
Fönster
3-glas

Ekonomi

Utgångspris
5 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,741%
Pantsatt
Ja

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
20 301 kr/år
VA
8 280 kr/år
Kommentar
Posten VA avser sophämtning och vatten. Posten el avser uppvärmning och hushållsel. Hemförsäkring tillkommer. Nuvarande ägare betalar 348 kr/mån för fiber med hastighet 250/100Mbit.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
28 581 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Nätbolag
Eon
Elförbrukning
8 026 kWh/år

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2020-12-28
Energiprestanda primärenergital
68 kWh per kvm och år
Energiförbrukning
38 per kvm (Atemp) och år
Energiklass
B

Allmänt om området

Norrboda är det nyaste området i Kungsängen och kommer sannolikt att bli ett nytt "centrum" i kommundelen. Här planeras utökad shopping och service. Från Norrboda är det nära till stora friluftsområden med stigar och motionsspår. I anslutning till detta finns en badplats vid Lillsjön. I närområdet ligger också Kungsängens golfklubb, som flertalet gånger hållit i Scandinavian Masters. I kommunen finns två golfklubbar till: Bro Bålsta och Bro Hof Slott.

Kommunikation

Från Kungsängens station går pendeltåg in till Stockholms C med kvartstrafik. Till Bålsta går pendeltåget med halvtimmestrafik. Från Kungsängens station går sedan anslutningsbussar till Brunna/Granhammar, Håbo-Tibble och Håtuna.

Mot Norrboda går buss nr. 559 med kvartstrafik under hela dagen. På kvällen är det halvtimmestrafik. På natten finns det en nattbuss nr. 591, som går hela vägen från Stockholms centrum. Det finns fyra busshållplatser i Brunnaområdet. För närmare information, se www.sl.se

Övrigt

#En småstad nära city
>Bo med skogen som granne
>-Norrboda-bo

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.