Magna Sunnerdahls väg 2 Bro/Säbyholm
Bro/Säbyholm

Magna Sunnerdahls väg 2

Attraktiv bostadsrätt i lantligt läge nära Mälaren

BUDGIVNING PÅGÅR

Attraktiv bostadsrätt i lantligt läge nära Mälaren

** RING FÖR VISNING! **
Mycket attraktiv bostadsrätt om rymliga 82 kvm i anrika Säbyholm. Här gifter sig form och funktion då den äldre stilen bevarats, utan att göra avkall på allt vad en modern bostad skall erbjuda. Fint läge med utsikt över äppellundar och parkmiljö. Bostaden är i mycket gott skick med helkaklat badrum, vackra golv och harmonisk färgskala. Rymligt arbetskök med bra arbetsytor och matplats. Södervänd kungsbalkong, gemensam veranda och uteplats. Stort förråd med ingång från husets gavelsida. Möjlighet att inreda vinden för ytterligare boyta! Bra busskommunikationer varje timme från området till Bro där pendeltåget tar er till Stockholm och Bålsta. Välkommen till ett unikt område i underbar natur!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 995 000 kr
 • Boarea: 82 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 2 av 2
 • Avgift: 4 340 kr inkl värme, vatten och parkering. (Obl. tillägg för el: 615 kr/mån)
 • Förening: Säbyholm 4
 • Byggnadsår: 1917
 • Område: Bro/Säbyholm, Upplands-Bro

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

11 Okt 17:45 - 18:15
Öppen visning, välkommen! Anmäl dig gärna för att inte missa viktig information.
16 Okt 12:15 - 12:45
Öppen visning, välkommen! Anmäl dig gärna för att inte missa viktig information.
Ansvarig mäklare
Henrik Björkman

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Magna Sunnerdahls väg 2

 • Sjönära
 • Unikt boende
 • Lantligt läge

Allmänt

Välkommen till vackra "Bränna", ett av Säbyholms elevhem. Bränna är ett hus i två plan med rödmålad locklistpanel och en vacker veranda. Balkongerna har tillkommit under senare tid men är av tidstypiskt snitt. Det gemensamma trapphuset är vitmålat med vackra trappor i ek. Stort fönsterparti med spröjs finns i övre trapphall, här finns också ett gemensamt förråd, tidigare kallat "kakförrådet" som delas mellan de två lägenheterna i övre planet. I bostäderna finns bevarade detaljer samt nytillkomna bekvämligheter som spelar väl med husens karaktär och charm. Lägenheten rymmer 82 generösa kvm om tre rum och kök. Strålande fint läge med fri vy över den stora äppellunden. Gott om förvaring i två garderobsystem med smarta skjutdörrar. På baksidan finns en väl tilltagen, stenlagd uteplats som får användas av de boende i Bränna. Uteplatsen ligger vackert med vy över de lummiga äppellundarna med stora gräsytor. I bostaden finns en stor vind som får inredas efter överenskommelse med bostadsrättsföreningen. Bad vid föreningarnas brygga finns ca 500 meter från lägenheten och här planeras även båtplatser. I hjärtat av området ligger en omtyckt, mindre förskola där barnen har tillgång till stora lekytor och naturen runt knuten. Bussar passerar området och tar er smidigt till Bro där pendeltåget går mot Stockholm eller Bålsta. P-plats finns vid entrén och ingår i avgiften. Rymligt förråd finns i källarplanet och här finns också gott om plats för cykelförvaring och liknande.

Visa mer

Balkong

Stor, möblerbar och härlig balkong i högt och insynsskyddat läge där ni njuter av solen. Plats för krukodling och tomatplantor. Smakfull, tidstypisk utomhuslampa.

Visa mer

Kök

Stort arbetskök i trevlig kontakt med vardagsrum och intilliggande mingelyta mot hall. Mycket goda arbetsytor, perfekt för den matlagningsroade. Skåpinredning i gräddvit kulör. Vacker bänkskiva i massiv ek. Kakel i vitt. Kyl och frys i fullhöjd. Inbyggnadsugn samt inbyggd microvågsugn. Integrerad induktionshäll. Diskmaskin. Köksfläkt i diskret överskåpsmodell. Två charmiga originalfönster med djupa nischer och ett litet snedtak med vinklar. Ekparkett i enstav samt vitmålade väggar.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med dubbeldörrar som leder ut till den storslagna balkongen. Vackert ekgolv i enstav som flyter ut mot hall och kök. Vitmålade väggar. Breda golvsocklar och fina taklister.
Plats för matbord.

Visa mer

Badrum

Stort, helkaklat badrum med väggkakel i klassiskt vitt. Golvplattor i grafitgrått med golvvärme, skönt för kalla fötter. Vackra fönster med djupa nischer. Vikbara duschväggar i glas. Handfat i vit kommod. Tvättmaskin med integrerad torktumlare. WC. Förvaringsskåp.

Visa mer

Hall

Hall i mycket bra storlek med integrerad förvaring bakom skjutdörrar. Vacker ekparkett i enstav som flyter in i kök och vardagsrum. Vitmålade väggar.

Visa mer

Sovrum 1

Stort och lättmöblerat rum med vy över Säbyholms äppellundar. Vackert fönsterparti som ger rummet ljus och karaktär. Väggar i ljusgrön kulör. Breda taklister samt golvsocklar. Fint ekparkett i enstav.

Visa mer

Sovrum 2

Ytterligare ett generöst sovrum med integrerad förvaring bakom diskreta skjutdörrar. Vitmålade väggar och det fina ekgolvet. Breda golvsocklar och fina taklister.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Henrik Björkman

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 340 kr, inkl värme, vatten och parkering. (Obl. tillägg för el: 615 kr/mån)
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
82 m² föreningens information
Våning
2 av 2
Andel i förening
13,534 %
Andel av årsavgift
13,534 %
Bilplats
Parkeringsplats intill bostaden.

Föreningen

Namn
Säbyholm 4
Antal lägenheter
7 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 163 kr
Pantsättningsavgift
465 kr
Allmänt om föreningen
Brf Säbyholm äger de två fastigheterna Säbyholm 5:40 samt Säbyholm 5:41 (Bränna och Tuna).
Byggnaderna genomgick i samband med bildandet av föreningen en genomgripande renovering.

Sopkärl finns några meter från huset.
P-plats invid entrén ingår i avgiften.

I källarplanet finns stort, gemensam förråd för de boende i Bränna. Här finns också bergvärmeanläggningen.
Separat förråd som går att låsa finns också till varje lägenhet.
Parkering
Parkering direkt utanför dörren ingår.
Övrigt
Inom området finns eller planeras funktioner som vägar och belysning, vatten- och avloppsanläggningar, båtbryggor och stand samt park- och skogsmark som kommer läggas in i gemensamhetsanläggningar när hela området är färdig exploaterat.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Byggnaderna renoverades omfattande 2015 med en totalentreprenad av Jungfrusund mark och sjö entreprenader AB.

Underhåll:
Byggnaderna har genomgått en omfattande ombyggnad och något renoveringsbehov bör inte föreligga de närmaste fem-tio åren.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1917
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
2-glas och 3-glas
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
2 995 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,741%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
8 484 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
8 484 kr/år
Kommentar
Hemförsäkring tillkommer
Energideklaration
Utförd 2022-05-12
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
143 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Välkommen till Säbyholm och vackra naturen med möjlighet till ett aktivt uteliv i kombination med goda allmänna kommunikationer.
Från Säbyholm är det är ca 4,3 km till Bro centrum och affärer, pendeltåg och buss. I centrum finns ett inomhusbad med äventyrsdel. Som boende i området har man förutom naturstränder, fina bad på Ådö, Smidö och vid Lejondalssjön. På Smidö finns sommaröppen kiosk med lättare maträtter, fika och godis.

I kommunen finns fyra golfbanor med vackra Bro Hof Slott som nummer ett, högt rankad även internationellt. Ett annat alternativ för golfaren är Bro-Bålsta GK som är Annika Sörenstams hemmabana. I kommunen finns fyra marinor som tar hand om allt från små snipor till stora segelbåtar. I Kungsängen finns nya IP, en storsatsning på ny utomhusarena med bl.a. fotbollsplan och bandyplan. En fotbollshall i Bro är också nyligen invigd. Den ligger bara ett stenkast från Gamla Bro.
På Bro Park kan man gå på hästkapplöpning eller äta en god måltid i restaurangen. På vintern finns stora möjligheter att åka skidor på längden och skridskor på sjöisarna för den som uppskattar vintersporter.

Närmaste skola är Campus Jensen (F-9) och Härneviskolan med verksamhet från förskola till åk 6. För de äldre barnen i åk 6-9 finns Broskolan vid Bro centrum.

I Bro centrum finns Brohuset med gemensam entré till bibliotek, sporthall och simhall med äventyrsdel. I centrum finns också annan vardagsservice: bl.a. bankomat, vårdcentral, välsorterad närbutik och restauranger. Strax öster om Bro finns Hällkana friluftsområde med både badplats och motionsspår. Nyligen byggdes också höghöjdsbanan Accropark.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.