Härnevi Skolväg 9A, 1tr Bro/Gamla Bro
Bro/Gamla Bro

Härnevi Skolväg 9A, 1tr

Kvadratsmart bostadsrätt med balkong!

Till salu

Kvadratsmart bostadsrätt med balkong!

** Kontakta ansvarig mäklare för visning! ** Nu har du möjlighet att förvärva en kvadratsmart bostadsrätt med en fin balkong i västerläge som bjuder på kvällssol! Perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet. Här bor du med en låg månadsavgift på endast 1611 kr. Modernt kök med bra arbetsytor, sovalkov som rymmer en dubbelsäng och ett badrum i snygg finish!
Juridisk person är tillåtet vid köp vilket ger bra möjlighet att kunna hyra ut i andra hand om så önskas. Rymlig hiss. Externt förråd i källaren dit också hissen går.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 1 495 000 kr
  • Boarea: 29 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 2 av 4, hiss finns
  • Avgift: 1 611 kr
  • Förening: Brf Brandstationen Härnevi
  • Byggnadsår: 2017/18
  • Område: Bro/Gamla Bro, Upplands-Bro
Utgångspris

1 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Henrik Björkman

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Härnevi Skolväg 9A, 1tr

Allmänt

Smart planerad 1:a i gavelläge med balkong som bjuder på kvällssol. Brf Brandstationen Härnevi är belägen i hjärtat av Gamla Bro och med bekvämt avstånd till pendeltåget, bussar, naturen och service. Med enkelhet nås Mälaren och Lejondalssjön. Representativ byggnad med välvårdade entréhallar och trapphus med modern, rymlig hiss. Låg avgift. Juridisk person är tillåtet vid köp vilket ger bra möjlighet att kunna hyra ut i andra hand om så önskas. Fiber för TV/Internet.

Visa mer

Balkong

Trevlig och rymlig balkong med vy över innergården. Här kan du njuta av eftermiddagssolen.

Visa mer

Kök

Stilrent, modernt kök med mörk bänkskiva i laminat, vita köksluckor och grått kakel. Utrustat med integrerad spishäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, spisfläkt, kyl och frys. Vitvaror är från byggåret, 2018. Balkongen nås från köket.

Visa mer

Rum

Ljust rum med plats för möblemang. Förvaringsmöjlighet i garderob. Fiberuttag i väggen. Parkettgolv.

Visa mer

Sovalkov

Sovalkov som rymmer en dubbelsäng. Vita väggar och parkettgolv.

Visa mer

Badrum

Badrum med snyggt kaklade väggar i vitt och grått klinkergolv med golvvärme. Tvättställ med kommod i vitt. Duschhörna. Vägghängt spegelskåp. Handdukstork. Kombimaskin.

Visa mer

Hall

Ljus och trevlig hall med plats för ytterkläderna. Bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. Mörkt klinkergolv med golvvärme.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
1 611 kr
Antal rum
1 rum + Kök
Boarea
29 m²
Våning
2 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,14129 %
Andel av årsavgift
1,14127 %
Övrigt
-Låg avgift
-Nära kommunikationer
-Balkong

Föreningen

Namn
Brf Brandstationen Härnevi
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
72 lägenheter
Tv och Bredband
Fiber

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2017/18
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 495 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,741%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 840 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 840 kr/år
Kommentar
Elkostnad enligt schablon. Hemförsäkring tillkommer.
Nätbolag
Eon
Elförbrukning
1 457 kWh/år

Allmänt om området

Upplands-Bro kommun är en kommun som växer. Idag har kommunen och har mycket att erbjuda. Särskilt uppskattat är den vackra naturen med möjlighet till ett aktivt uteliv i kombination med goda allmänna kommunikationer.

Gamla Bro är en uppskattad del av Bro. Här finns blandad bebyggelse med prästgården på höjden och både flerfamiljshus, radhus och villor runt omkring. Här bor man barnvänligt nära både centrum och affärer, pendeltåg och buss. Mälarens vatten ligger inom bekvämt bilavstånd och i Bro centrum finns ett inomhusbad med äventyrsdel.

I kommunen finns fyra golfbanor med vackra Bro Hof Slott som nummer ett, högt rankad även internationellt. Ett annat alternativ för golfaren är Bro-Bålsta GK som är Annika Sörenstams hemmabana. I kommunen finns fyra marinor som tar hand om allt från små snipor till stora segelbåtar. I december 2011 invigdes Kungsängens nya IP, en storsatsning på ny utomhusarena med bl.a. fotbollsplan och bandyplan. En fotbollshall i Bro är också nyligen invigd. Den ligger bara ett stenkast från Gamla Bro.

I Bro finns galoppbanan Bro Park med bra restaurang och många events. På vintern finns stora möjligheter att åka skidor på längden och skridskor på sjöisarna för den som uppskattar vintersporter.

Kommunikation

Med pendeltåg från Bro tar resan till Stockholm c:a en halvtimme.
Närmaste fjärrtågstation är Bålsta, dit du kan åka med pendeltåg.
Från Bro kommer man med bil snabbt och enkelt ut på E18 i riktning mot Stockholm C eller mot Enköping/Oslo.

Närservice

Närmaste skola är Härneviskolan med verksamhet från förskola till åk 6. För de äldre barnen i åk 7-9 finns Broskolan vid Bro centrum.

I Bro centrum finns Brohuset med gemensam entré till bibliotek, sporthall och simhall med äventyrsdel. I centrum finns också annan vardagsservice: bl.a. bank, vårdcentral, välsorterad närbutik och restauranger. Strax öster om Bro finns Hällkana friluftsområde med både badplats och motionsspår.

Parkering

Totalt antal parkeringar i föreningen är 36 stycken. En plats kostar 450 kr/mån.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.