Såld lägenhet på Hjortronvägen 89 i Kungsängen/Tibble
Kungsängen/Tibble

Hjortronvägen 89

3:a i populära Brf Tibble, högst upp i huset!

Såld

3:a i populära Brf Tibble, högst upp i huset!

Välkommen till den här välplanerade 3:an om 84 kvm i mycket omtyckta Brf Tibble!
Stort vardagsrum som har gott om plats för möblemang med bra ljusinsläpp via stora fönster. Från vardagsrummet nås också den trevliga balkongen i österläge som bjuder på härliga förmiddagssolen. Kök med bra arbets- och avlastningsytor. Rymlig matplatsdel intill fönster. Två sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Ljust badrum med fönster i frostat glas.

Stort förråd precis intill ytterdörren som ger bra förvaringsmöjlighet. Förmånligt elavtal via enhetsmätning i bostadsrättsföreningen. Bostaden ligger på bekvämt avstånd till parkering och cykelavstånd till populära Lillsjöbadet. Gångavstånd till Coop Tibble, Veterinärklinik, vårdcentral, Lidl, förskola, skola och nya handelsplatsen Brunna park.

Föreningen har god ekonomi med en belåning på ungefär 1 400 kr/kvm. Stamrenoverat för ungefär 10 år sedan. Gott om parkeringsplatser till en låg kostnad om 150 kr/mån.

Täta bussturer från området till Kungsängens C och pendeltåget som tar ca 27 minuter till Stockholm! Tågen går med kvartstrafik. I centrum finns mycket bra vardagsservice, fisk-och skaldjurs-deli och restauranger.

Visa mer
Slutpris

1 695 000 kr

Ansvarig mäklare

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.