Flintbacksvägen 5 Håbo-Tibble/Näshagen
Håbo-Tibble/Näshagen

Flintbacksvägen 5

Smultronställe i högt och skyddat läge med Lejondalssjön på gångavstånd

BUDGIVNING PÅGÅR

Smultronställe i högt och skyddat läge med Lejondalssjön på gångavstånd

-NYTT PRIS-
Mysigt örnnäste i högt läge i natursköna Näshagen. Stor tomt om hela 3472 kvm. Yteffektiv stuga med kök, badrum och sovloft. Gäststuga finns såväl som gott om bilplatser. Gångavstånd till samfällighetens badplats vid Lejondalssjön. Här anordnas midsommar-och Valborgsfirande varje år vilket är uppskattat och trevligt. Bra vardagsservice finns i Bro och Kungsängen. Som boende kan man ansöka om tillstånd att köra över militärområdet till Kungsängen, vilket förkortar restiden.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 1 rum
  • Boarea: 27 kvm taxeringsinformation
  • Utgångspris: 1 595 000 kr
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Håbo-Tibble/Näshagen, Upplands-Bro
  • Fastighetsbeteckning: Tibble-Önsta 4:7

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Marie-Louise Lindgren

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande
Henrik Björkman

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Flintbacksvägen 5

Beskrivning

Mysigt fritidshus i högt läge med rika möjligheter att utveckla till ditt eget smultronställe. Nyare gästhus finns på tomten och det är gott om bilplatser. Byggrätt max. 80 kvm med en maxhöjd om 3,5 m. Med underbar natur inpå knuten och med bra serviceutbud en kort bilresa bort, ligger Håbo-Tibble. Här njuter du av lugnet och grönskan. Badar gör du naturligtvis i Lejondalssjön men det är även cykelavstånd till Mälaren och badet Vallbyvik. I Tjusta finns en gårdsbutik med ekologiska och lokalt producerade produkter. Byskola finns också i Tjusta och även förskola. Förskola finns också på Gråbovägen i Håbo-Tibble Kyrkby. Även idrottsplats ligger utanför kyrkbyn. Omtyckta Villa Aske är en palazzo från 1802 och här finns en stor terrass med bar och sommartid ordnas grillkvällar. Kursgården Gällöfsta ligger en kort bilresa bort och har också ett bra kök som serverar lunch efter bokning, julbord och andra evenemang. Kommunalt VA planeras för området. För information så sluttar tomten en hel del innan man når huset.

Visa mer

Uteplats

Altan under tak i fint solläge med plats för såväl soffgrupp som matgrupp

Visa mer

Tomt

Fin trädgård invid huset som ligger i högt läge. Gräsmatta och vackert formklippta buskar. Den tysta, lugna skogen omger tomten och skyddar mot insyn.

Visa mer

Kök

Arbetskök med vit skåpinredning. Bänkskiva i ek med infälld ho. Spis. Spisfläkt. Svart mosaik ovan arbetsbänk. Stort fönster. Halvtrappa till rum.

Visa mer

Rum

Rum med köket en halvtrappa ned och trappa till loft. Laminatgolv och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck-

Visa mer

Badrum

Kaklat badrum med fönster. WC. Duschplats. Vitt väggkakel. Svart klinkergolv. Handfat. WC.

Visa mer

Loft

Loft med sängplatser. Fönster. Laminatgolv. Vitmålade väggar.

Visa mer

Gästhus

Gästhus beläget längre ned på tomten. Härlig altan. Vitmålade väggar och parkettgolv. Stort fönsterparti ger fint, naturligt ljus.

Visa mer

Övrigt

Välkommen till Upplands-Bro, en expansiv kommun med fantastiska naturområden. Här upptäcker ni slott och herresäten, guldkrogar på landet, gamla kyrkor och hästgårdar. I kommunen ligger fyra sjöar och fem kommunala bad om ni inte finner er egen privata badvik! Här är fastigheten för dig som uppskattar ett boende i naturskön miljö men som vill ha smidig pendling mot Stockholm och Arlanda. Pendeltåget går från Bro och restiden är ca 35 minuter. Unik miljö med gårdar, slott och levande jordbruk finns på cykelavstånd i Håbo-Tibble.
Flertalet stall finns både i Kungsängen och Bro. Ridskola finns i Bro vid infarten till Eriksberg och Aspviks koloniområde. Många privatstall finns också.
Golf spelar du på Kungsängens GK, Bro Hof, Bro Bålsta Golfklubb eller på Sofielund som är en Pay & playbana.
Galoppbanan Bro Park ligger i Bro och här driver välkända kockarna Brydling en uppskattad restaurang med ekologisk inriktning.
Kulinariska upplevelser fås även på Thoresta Herrgård, Villa Aske, Gällöfsta, Lejondals slott och Tammsvik.
I Kungsängens centrum finns bra vardagsservice och trevliga restauranger. Systembolag, deli samt skaldjurs-och fiskaffär finns också. I nyrenoverade Villa Skoga finns livsstilsbutik, café, barberare och skönhetssalong. Bra vardagsservice i Bro Centrum som också har en simhall och bibliotek.

Visa mer

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marie-Louise Lindgren

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Allmänt om området

Välkommen till livet på landet, här bor ni med naturen i omedelbar närhet och bekvämt avstånd till bad i Lejondalssjön. Busshållplats finns vid stora vägen. Bussen tar er till Kungsängens station. Ca en mil till Bro där bra vardagsservice finns. Närmaste livsmedelsaffär är Willys i Bro och Coop i Kungsängen. Som boende i området kan man ansöka om tillstånd att åka över militärområdet, vilket gör att man smidigt kommer fram till Brunna. Inom kort kommer Täby Galopp att uppföra bana i Upplands-Bro. Flera omtyckta golfklubbar finns i kommunen. Välkommen att njuta av tystnaden, frisk luft och vackra omgivningar! Vill ni ta er till Stockholms centrala delar är det ca 3,7 mil till Norrtull från området.

Övrigt

#Underbar natur
>Nära bad och bryggor
>-Näshagen-bo

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.