Rönnbärsvägen 3 Kungsängen/Tibble
Kungsängen/Tibble

Rönnbärsvägen 3

Strålande fint skick i optimalt läge!

Såld

Strålande fint skick i optimalt läge!

Tillfälle! Helrenoverad 3:a om generösa 84 kvm i bästa läge på Rönnbärsvägen. Bostaden ligger i utkanten av området, nära parkering och med privat läge mot skogen bakom huset. Välplanerad genomgångslägenhet med kök, vardagsrum och balkong mot väster och sovrum och badrum mot öster och skogen. Ett rymligt förråd finns vägg i vägg med lägenheten, alldeles utanför ytterdörren. Förmånligt elavtal via enhetsmätning i bostadsrättsföreningen.
Det är gångavstånd till Brunna Handelsplats där Biltema, Stora Coop, apotek och Byggmax ligger. Vid infarten till Norrboda/Brunna Park ligger en nybyggd Lidl-butik. Naturen finns runt knuten och det tar inte ens 10 minuter att cykla till barnvänlig badplats vid Lillsjön. Täta bussturer från området till Kungsängens C och pendeltåget som tar ca 27 minuter till stan! I centrum finns mycket bra vardagsservice, fisk-och skaldjurs-deli, deli, restauranger och nyrenoverade Villa Skoga.
12 505 kr finns i inre reparationsfonden!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.