Såld lägenhet på Ledungsvägen 11E i Bro/Jursta
Bro/Jursta

Ledungsvägen 11E

Till er som älskar naturen och lugnet!

Såld

Till er som älskar naturen och lugnet!

***FAST PRIS-FÖRST TILL KVARN***

Basutbud av TV/bredband/telefoni från Telia (fiber) samt P-plats och rymligt förråd strax utanför huset ingår i den låga månadsavgiften.
Mycket fin bostadsrätt med tydlig radhuskaraktär i omtyckta och lugna Jursta. Lägenheten präglas av ljusa och välplanerade ytor samt har en flexibel planlösning. Lägenheten är registrerad som 3 r.o.k med 2 sovrum. Nuvarande ägare har valt att förstora vardagsrummet med att ta bort väggen mellan ena sovrummet och vardagsrummet. Med enkla medel kan ni återställa till ordinarie planlösning, se planritning för de olika alternativen. Trevlig balkong med morgon/f.m sol och bra plats för loungemöbler. Fräscht badrum med helkaklade väggar och där man på ett snyggt sätt inrättat en tvätthörna för en praktiskt lösning med arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare. Bra sovrum med fönster och välkomnande hall med ingång till rymlig klädkammare.

Vill ni bo barnvänligt och tryggt med närhet till natur, vatten, golf och friluftsliv så har ni hittat rätt! Sa vi att det är cykel/ gångavstånd till pendeltåget och att Bros bästa förskola ligger ett stenkast från bostaden och att JENSEN education har öppnat upp under hösten och erbjuder F-9 på kort gång- cykelavstånd, bara dryga kilometern bort För mer info gå in på; https://www.jensengrundskola.se/bro-malarstrand.
Önskas privatvisning, ring Kenneth Viinikka 076-3233505.

Visa mer
Slutpris

1 945 000 SEK

Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Matplats

Exteriör/Allmänt

Badrum

Sovrum

Hall

Planlösning

Dagens planlösning

Alternativ planlösning