Bro/Jursta

Ledungsvägen 11E

Till er som älskar naturen och lugnet!

Till salu

Till er som älskar naturen och lugnet!

***FAST PRIS-FÖRST TILL KVARN***

Basutbud av TV/bredband/telefoni från Telia (fiber) samt P-plats och rymligt förråd strax utanför huset ingår i den låga månadsavgiften.
Mycket fin bostadsrätt med tydlig radhuskaraktär i omtyckta och lugna Jursta. Lägenheten präglas av ljusa och välplanerade ytor samt har en flexibel planlösning. Lägenheten är registrerad som 3 r.o.k med 2 sovrum. Nuvarande ägare har valt att förstora vardagsrummet med att ta bort väggen mellan ena sovrummet och vardagsrummet. Med enkla medel kan ni återställa till ordinarie planlösning, se planritning för de olika alternativen. Trevlig balkong med morgon/f.m sol och bra plats för loungemöbler. Fräscht badrum med helkaklade väggar och där man på ett snyggt sätt inrättat en tvätthörna för en praktiskt lösning med arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare. Bra sovrum med fönster och välkomnande hall med ingång till rymlig klädkammare.

Vill ni bo barnvänligt och tryggt med närhet till natur, vatten, golf och friluftsliv så har ni hittat rätt! Sa vi att det är cykel/ gångavstånd till pendeltåget och att Bros bästa förskola ligger ett stenkast från bostaden och att JENSEN education har öppnat upp under hösten och erbjuder F-9 på kort gång- cykelavstånd, bara dryga kilometern bort För mer info gå in på; https://www.jensengrundskola.se/bro-malarstrand.
Önskas privatvisning, ring Kenneth Viinikka 076-3233505.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 945 000 kr
 • Boarea: 70 kvm
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 2 av 2
 • Avgift: 3 977 kr Inkl värme, vatten, p-plats, bredband och förråd.
 • Förening: Brf BoKlokGaloppen
 • Byggnadsår: 2016
 • Område: Bro/Jursta, Upplands-Bro
Utgångspris

1 945 000 kr

Visningar

5 Dec
Ring till Kenneth för klockslag, 076-3233505
Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Ledungsvägen 11E

 • Barnvänligt område
 • Naturnära
 • Lugnt och omtyckt område

Vardagsrum

Vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök. Flera möjligheter till möblering. Vitmålade väggar och laminatgolv i ek. Utgång till balkongen.

Visa mer

Balkong

Rymlig balkong med gott om plats för lounge möbler att bjuda in sina vänner för middag.

Visa mer

Kök

Trevligt kök med bra arbetsytor och vit skåpinredning. Bänkskiva i laminat med integrerad ho. Inbyggnadsugn, integrerad spishäll, diskmaskin och kyl/frys. Vitmålade väggar och laminatgolv i ek.

Visa mer

Matplats

Generös och flexibel matplats med gott om plats för ett middagssällskap och fönster ut mot balkongen. Fin kontakt mot sällskapsdel. Vitmålade väggar samt laminatgolv i ek.

Visa mer

Exteriör/Allmänt

Välkommen till en av Bros nyaste delar, Jursta. Här bor ni med naturen inpå knuten och bra kommunikationer mot stan och Enköping. Centrum ligger på bekvämt avstånd med bra vardagsservice och fin sim-och sporthall. Närmaste badplats är det barnvänliga badet vid Björknäs camping på Ådö. I Rösaring finns storslagna björnskogar att vandra i. Här råder tystnaden som endast bryts av fåglarnas sång. Båtplatser finns på Smidö eller i Kungsängen. Den golfintresserade har många alternativ då Bro Golfklubb och Bro Hof ligger på gångavstånd från bostaden. Rika möjligheter att ha häst finns i området. Bostaden är ljus och välplanerad och i gott skick, rök-och djurfritt. Externt förråd hör till lägenheten och värme och p-plats ingår i månadsavgiften! En avgiftshöjning är planerad inför 2022 (122 kr/mån) En av Bros bästa förskolor ligger ett stenkast från bostaden.

Visa mer

Badrum

Fräscht badrum med helkaklade väggar. Egen liten tvätthörna med en praktiskt lösning med arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare. Kakel i vitt samt våtrumsmatta i diskret, grå nyans. Handfat med kommod. Tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

Sovrum

Rymligt sovrum med mycket gott om förvaring och fullstora dubbelgarderober längs hela väggen. Vitmålade väggar och laminatgolv i ek.

Visa mer

Hall

Ljus hall med gott om plats för avhängning av kläder och garderob/städskåp. Laminatgolv i ek. Vitmålade väggar. Direkt access till stor klädkammare.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Våning
2 av 2
Andel i förening
3,1328 %
Andel av årsavgift
3,02244 %
Bilplats
Egen parkeringsplats utanför huset.

Föreningen

Namn
Brf BoKlokGaloppen
Antal lägenheter
32 lägenheter
Allmänt om föreningen
Brf BoKlok Galoppen ligger med fint läge intill skog och natur och med cykelavstånd till bad i Mälaren. Föreningens namn härrör från nybyggda galoppbanan Bro Park. I föreningen finns det 32 lägenheter, bestående av 2-4 r.o.k. BoKlok är ett koncept utvecklat av Skanska och IKEA med yteffektiva, ljusa lägenheter med fint ljusinsläpp. Lägenheterna har modern planlösning och uteplats finns för de som bor på bottenplan, och stora balkonger i lägenheterna på övre plan. Till varje lägenhet i föreningen hör en egen parkeringsplats. Husvagn, husbil, släp, lastbil eller andra större arbetsfordon inte får ställas upp på den avsatta platsen för parkering. Möjligt att parkera längs Jurstagårdsvägen där det är tillåtet att parkera i 24 timmar med parkeringsskiva. Egen parkeringsplats ingår i avgiften. För den som vill använda motorvärme kostar detta f n 100 kr/ mån. En överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp faktureras köparen i samband med övertagandet. Pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp faktureras köparen i samband med övertagandet .
Information om månadsavgiften
Inkl värme, vatten, p-plats, bredband och förråd.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Låghus
BYGGNADSÅR
2016
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Nej
Övriga byggnader
Externt rymligt förråd några meter från lägenheten

Ekonomi

Utgångspris
1 945 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,933%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
4 personer
Kommentar
Elkostnad avser hushållsel. Basutbud av tv/bredband/telefoni från Telia (fiber) ingår. Motorvärmare går att få och kostar 100/månad för den som vill ha. För alla EL-bil ägare finns tillgång till elstolpe för 500 kr/mån Föreningen har kö för uthyrning av extra p-plats.
Nätbolag
e-on
Elleverantör
e-on
Energideklaration
Utförd 2020-01-31
Energiklass
C
PRIMÄRENERGITAL
66 kWh per kvm och år
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2020-01-31

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.