Såld villa på Kristinetorpsvägen 15 i Bro/Rättarboda
Bro/Rättarboda

Kristinetorpsvägen 15

Högkvalitativt och energisnålt boende i nyskick med Mälarnära läge!

Såld

Högkvalitativt och energisnålt boende i nyskick med Mälarnära läge!

Representativ villa, belägen i attraktiva och sjönära Rättarboda. Huset om 182 kvm rymmer fina sällskapsytor och hela fyra sovrum, där ett ligger i entréplanet. Allrumsdel i övre plan med utgång till balkong i fritt läge. Välutrustat kök med synnerligen goda arbetsytor. Braskamin och bastu adderar ytterligare livskvalitet. Härlig tomt om 1206 kvm med stor altan, smakfull stenläggning, fina gräsytor och ett stort dubbelgarage.
Fantastiskt område med hög trivsel bland de boende och där samfälligheten har en egen badplats på privat strand med båtbryggor. Stranden ligger ett stenkast från huset och här anordnas såväl Valborgs-som midsommarfirande. Omtyckta aktiviteter för barnen som gottis-joggen och seglarskola ordnas också. Möjlighet till båtplats finns!
I närområdet ligger också Bro Hof Golfklubb med golfbana i världsklass och en restaurang med förstklassigt kök.
Stockholms centrala delar nås med bil på ca 30 minuter och det är gång- och cykelavstånd till pendeltåget. Pendeltåget tar ca 30 minuter till Stockholms centrala delar och från Bro station får man alltid sittplats.

Visa mer
Slutpris

9 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.