Såld parhus på Vinlandsvägen 9B i Bro/Jursta
Bro/Jursta

Vinlandsvägen 9B

Modernt arkitektritat parhus i toppklass!

Såld

Modernt arkitektritat parhus i toppklass!

Vackert och modernt arkitektritat parhus i toppklass om 132 kvm i barnvänliga Jursta Hage från välrenommerade arkiteken Jonas Waldemarsson med påkostade detaljer och fokus på sällskapsliv samt stora ytor. Form och funktion går hand-i-hand, skandinavisk arkitektur när den är som bäst! Stora fönsterpartier från golv till tak och smakfull färgsättning.

Standarden är genomgående mycket hög med (fiber) nätverksuttag i samtliga rum, installerad smart belysning i hela hemmet där du enkelt styr belysningen från din vanliga knapp eller telefon, vattenburen golvvärme i båda plan, fönster från danska Velfac, Exklusivt snickeribyggt kök i stilren grå färg med vitvaror från SMEG och generös köksö i rostfritt från attraktiva Franke. Ett badrum på varje plan med sober klinker och ljusa väggar där badrummet på nedre plan även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Intill huset finner du en generös uppfart med plats för flera bilar, stor utbyggd altan samt ett externt förråd.

På övre plan finns fyra rymliga sovrum, arbetsrum och klädkammare med smarta försvaringslösningar.

I närområdet finns en omtyckt Ur-och skur förskola. JENSEN education har öppnat upp och erbjuder F-9 på kort gång- cykelavstånd, bara dryga kilometern bort.

En kort promenad bort ligger Bro Hof Golfklubb med golfbana i högsta klass och en restaurang med riktigt bra kök. Stockholms centrala delar nås med bil på ca 30 minuter och det är gång- och cykelavstånd till pendeltåget. Pendeltåget tar ca 30 minuter till stan från Bro station.

Önskas privatvisning, ring Kenneth Viinikka på telefonnummer: 076-32 33 505.

Visa mer
Slutpris

4 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.