Ledungsvägen 1C Bro/Jursta
Bro/Jursta

Ledungsvägen 1C

Fin 4:a med markplan i barnvänliga Jursta!

Såld

Fin 4:a med markplan i barnvänliga Jursta!

-Basutbud av TV/bredband/telefoni från Telia (fiber) samt P-plats ingår i månadsavgiften.
Mycket fin bostadsrätt med tydlig radhuskaraktär i omtyckta Jursta. Lägenheten präglas av ljus och välplanerade ytor samt har en flexibel planlösning där ett av sovrummen kan integreras för att öka vardagsrummets storlek. Trevlig altan (med möjlighet att bygga ut) i fint solläge med grönytor alldeles invid altanen för barnen att leka och springa fritt. Fräscht badrum med helkaklade väggar och här man på ett snyggt sätt inrättat en tvätthörna för en praktiskt lösning med överskåp och arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare. Tre bra sovrum och en rymlig klädkammare med ingång från hallen.

Vi ni bo barnvänligt och tryggt med närhet till natur, vatten, golf och friluftsliv så har ni hittat rätt! Sa vi att det är cykel/ gångavstånd till pendeltåget och att Bros bästa förskola ligger ett stenkast från bostaden och att JENSEN education öppnar till hösten och erbjuder F-9 på kort gång- cykelavstånd, bara dryga kilometern bort För mer info gå in på; https://www.jensengrundskola.se/bro-malarstrand.
Önskas privatvisning, ring Kenneth Viinikka 076-3233505.

Visa mer
Slutpris

2 380 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.