Begoniaslingan 104 Bro/Rosenängarna
Bro/Rosenängarna

Begoniaslingan 104

När läget får avgöra!

Till salu

När läget får avgöra!

Välkommen till ett optimalt planerat hus, byggår 2017 med carport och intilliggande förråd . Perfekt för er som bara vill flytta in och njuta! Här slipper ni fastighetsavgiften fram till år 2032. Strålande läge med en insynsskyddad baksida med stor altan och härlig vy över skog och åkrar. Trädgårdstomt med plana gräsytor och odlingsplats. Även entrésidan har en nybyggd altan med plats för större möblemang. Här kan ni välja skugga/ sol efter tycke och smak. Ytterfasaden har fått två strykningar år 2021 och samtliga innerväggar är isolerade (tillval) Genomgående nyskick och två stilrena badrum, ett i varje plan. Tvättstuga med allt man önskar och grovingång till carport. Samtliga 4 sovrum i övre plan. Härligt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot kök och utgång till altanen. Pendeltåg finns på gångavstånd och tar dig till Stockholms centrala delar på ca 30 minuter.
Önskas privat visning, kontakta Kenneth Viinikka, 076-32 33 505.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Antal rum: 5 rum
 • Boarea: 121 kvm + 3 kvm biarea taxeringsinformation
 • Utgångspris: 5 795 000 kr
 • Byggnadsår: 2017
 • Område: Bro/Rosenängarna, Upplands-Bro
 • Fastighetsbeteckning: Härnevi 6:74
Utgångspris

5 795 000 kr

Visningar

22 Maj 13:45 - 14:30
Välkommen på visning!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Begoniaslingan 104

 • Fantastiskt läge
 • Barnvänligt
 • Naturnära
 • Fastighetsavgiften slipper ni fram till år 2032
 • Carport

Exteriör/Allmänt

Känsla och förnuft" gör sig verkligen gällande då huset kännetecknas av hög funktion utan att pruta på just känslan. PEAB har byggt huset 2017 och ni behöver inte betala fastighetsavgift förrän år 2032. Vattenburen golvvärme på hela nedre plan och även badrummet i övre plan. Radiatorer i övriga rum. I området finns en lekplats och en omtyckt förskola och det är gångavstånd till låg-och mellanstadium. Jensen Education finns i Bro med F-9. Till bad i Lejondalssjön är det cykelavstånd och Broängarnas naturreservat tar du en skön promenad. Bra vardagsservice, simhall och bibliotek finns i Bro centrum. Golfar gör ni på någon av kommunens fyra golfbanor där välrenommerade Bro Hof ligger allra närmast.

Visa mer

Altan och tomt

Förträffligt läge med vy över skog och åkrar. Stor altan i ogenerat läge med plats för härliga grillkvällar och här finns plats för barnen att leka runt på den plana gräsmattan.

Visa mer

Vardagsrum

Luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier för naturligt ljusinsläpp. Härlig kontakt med kök vid den uppskattade bardisken. Utgång till altan och dess härliga vyer. Mattlackad Ekparkett i 3-stav och vitmålade väggar.

Visa mer

Kök

Modernt kök med fin kontakt mot sällskapsrum, ta en kopp kaffe eller håll husets kock sällskap vid den trevliga bardisken. Vit skåpinredning med mycket bra förvaringsmöjligheter. Smarta lösningar med pushfunktion på överskåpen samt är underskåpen bytta från luckor till lådor. Vacker bänkskiva i laminat och snyggt kakel i halvförband. Integrerad diskho, spis med häll, modern takhängd spisfläkt i rostfritt, inbyggdnadsmicro. Kyl och frys i fullhöjd och Integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Mattlackad Ekparkett i 3-stav och vitmålade väggar.

Visa mer

Altan

Välkomnande altan vid entrén. Här finns gott om plats att avnjuta middagen med goda vänners sällskap Njut av solen tills den går ner.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med snyggt klinkergolv i antracit och vitmålade väggar. Spegelgarderob.

Visa mer

Badrum entréplan

Rymligt helkaklat badrum med vitt kakel och klinker i "Mid grey". Duschhörna med frostade glasdörrar. Handfat med snygg kommod, 2 lådor och matchande spegelskåp med belysning och eluttag, handdukstork. Fönster.

Visa mer

Tvättstuga

Praktiskt tvättstuga med grovingång från carport. Snyggt klinkergolv i antracit och vitmålade väggar. Här finns goda förvaringsmöjligheter i form av garderober, överskåp samt en smart lösning med arbetsbänk med ho ovan tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Frånluftvärmepump från NIBE.

Visa mer

Sovrum 1

Det stora sovrummet med fönster i två väderstreck för naturligt ljusinsläpp. Praktisk garderobsvägg med dragdörrar i spegelglas. Mattlackad Ekparkett i 3-stav och vitmålade väggar. Fantastisk vy över skog och åkrar.

Visa mer

Sovrum 2

Luftigt sovrum. Mattlackad Ekparkett i 3-stav och vitmålade väggar. Även här en fantastisk vy från fönstret.

Visa mer

Badrum övre plan

Även här ett rymligt badrum med snyggt klinkergolv och väggbeklätt vitt kakel. Duschhörna med frostade glasdörrar, handdukstork. Handfat med snygg kommod, 2 lådor och matchande spegelskåp med belysning och eluttag. Fönster.

Visa mer

Övre hall

Övre hall med ingång till samtliga sovrum och badrummet. Mattlackad Ekparkett i 3-stav och vitmålade väggar. Här finns ett fönster för extra ljusinsläpp.

Visa mer

Sovrum 3

Luftigt sovrum med fönster i två väderstreck. Mattlackad Ekparkett i 3-stav och vitmålade väggar. Flera garderober. Fönster ut mot entrén.

Visa mer

Sovrum 4

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Mattlackad Ekparkett i 3-stav och vitmålade väggar. 2 garderober. Fönster ut mot entrén.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Härnevi 6:74
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
Kedjehus
Antal rum
5 rum, varav 4 sovrum
Boarea
121 m² + 3 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
484 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump/ golvvärme/ radiatorer
BYGGNADSÅR
2017 
Byggnadstyp
Kedjehus
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Ekonomi

Utgångspris
5 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,741%
TAXERINGSVÄRDE
3 087 000 kr (Taxeringsår 2018)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
2 202 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 443 000 kr

DRIFTKOSTNADER/ÅR

El
21 061 kr/år
VA
7 000 kr/år
Kommentar
VA inkluderar VA och sophämtning. Hemförsäkring tillkommer.
DRIFTKOSTNAD TOTAL
28 061 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
5 personer
Nätbolag
e-on
Elleverantör
e-on

Energideklaration

Energideklaration
Beställd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Servitut, etc
Gemensamhetsanläggning: Upplands-Bro Härnevi GA:8 ändamål: Grönområden, Övrigt, Samfällighet: Upplands-Bro Härnevi S:14
Planbestämmelser
Detaljplan Ändring Av Dp Vattenskyddsområde

Omgivning

Allmänt om området

Välkommen till Bro, ett av Stockholms mest expansiva områden med stora skogs-och naturområden och fler sjöar inom räckhåll. Området präglas av blandad villa-och radhusbebyggelse med Bro centrum på bekvämt avstånd från bostaden. Till vackra Lejondalssjön är det cykelavstånd. Mälaren och stora naturområden vid Smidö och Ådö finns också på cykelavstånd.

Flera omtyckta skolor-och förskolor finns i området. Närmaste förskolor är Rosenängen och Finnstaberg. Finnstaskolan, Härneviskolan, Råbyskolan, Tjustaskolan har åk F-5 och Broskolan har åk 6-9. Gymnasium finns i Kungsängen.

Kommunikation

Pendeltåget finns på gång-och cykelavstånd från huset och går mot Stockholm och Bålsta Buss 555 går till Bro Station och Kungsängen. Direktbuss finns till Kista.
Från Bro åker tågen varje halvtimme. Med pendeltåg tar resan från Kungsängen till Stockholms central ungefär 30 minuter. Från Kungsängens station kan du åka buss mot Brunna, Håbo-Tibble och Håtuna. Från Bro station kan du åka mot Ådö och Smidö. Dessutom trafikeras sträckan Bro - Kungsängen - Kista av en direktbuss i rusningstid. Nattetid kan du åka nattbuss mellan Kungsängen och Stockholms central respektive Bro och Stockholms central. Närmaste fjärrtågsstation är Bålsta, dit du kan åka pendeltåg om du köper en tilläggsbiljett för resan över länsgränsen.

Närservice

I Bro C finns bra vardagsservice med bl.a bibliotek, frisörer, restauranger, sporthall, och äventyrsbad.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.