Kungsängen/Tibble

Hjortronvägen 33

Välplanerad och kvadratsmart 1:a i gavelläge!

Till salu

Välplanerad och kvadratsmart 1:a i gavelläge!

-FAST PRIS, FÖRST TILL KVARN-
Mycket välplanerad bostadsrätt om 1 r.o.k i omtyckta Tibble. Lägenheten ligger i ogenerat gavelläge med utsikt över den gröna innergården och kvartershusen. Flexibel planlösning med gott om plats att inrätta sovalkov. Kök med matplats och badrum med badkar och fönster. Stort förråd i anslutning till ytterdörren. Nära bad, natur och bra busskommuikationer. I området finns en välsorterad Coop-butik och det är även gångavståd till såväl handelsplatsen i Norrboda som Kungsängens centrum.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Fast pris: 1 425 000 kr
  • Boarea: 45 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 2 586 kr
  • Förening: HSB Brf Tibble i Upplands-Bro
  • Område: Kungsängen/Tibble, Upplands-Bro
Fast pris

1 425 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Hjortronvägen 33

Rum

Rymligt rum med god flexibilitet vad gäller möbleringsmöjligheter och plats att bygga sovalkov. Vita väggar och parkettgolv. Fransk balkong.

Visa mer

Beskrivning

Brf Tibble är en omtyckt förening med välplanerade lägenheter med storlek mellan 1-5 r.o.k. Området ligger med närhet till naturområden och bad vid Lillsjön. I området finns en välsorterad Coop-butik. Föreningen består av Hjortron-, Hallon-och Rönnbärsvägen, vilka alla har gårdshus med tvättstugor. Alla innergårdar har fina planteringar och sittbänkar utplacerade. Lekplatser finns i området och bänkar finns utplacerade på innergårdarna. Smart förråd i anslutning till lägenhetens ytterdörr. Praktiskt att ha alla saker inom bekvämt räckhåll! Parkering till en låg kostnad om 120 kr/mån, (150 kr från 1 juni 2021) vilket berättigar till att stå på alla föreningens öppna p-platser.

Visa mer

Kök

Bra arbetskök med matplats. Skåpinredning i körsbär. Bänkskiva i laminat. Rostfri diskbänk med rejäla hoar. Vita väggar. Laminatgolv. Kyl och frys. Spis med plattor. Matplats med utsikt över den gröna, fina innergården.

Visa mer

Badrum

Badrum med fönster och badkar. Ljus våtrumsmatta och våtrumstapet. Handfat. Badrumsskåp och WC.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med snygg och praktisk garderobslösning. väggar i mild, blå ton och laminatgolv.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
45 m²
Våning
3 av 3
Andel i förening
0,07073 %
Andel av årsavgift
0,07073 %
Reparationsfond
6 965 kr

Föreningen

Namn
HSB Brf Tibble i Upplands-Bro
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
825 lägenheter samt 10 lokaler
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 825 lägenheter fördelat på 50 bostadshus med byggår 1969-1970. I anslutning till bostadshusen finns 10 kvartershus med bl.a tvättstugor, bastu och fritidslokaler. Parkering via föreningens 290 garageplatser samt ett flertal öppna p-platser. Adresser som tillhör HSB Brf Tibble: Hjortronvägen, Hallonvägen och Rönnbärsvägen. Föreningen har ofta uppskattade fritidsaktiviteter såsom vävstuga, sommarfest, tipspromenader, vårstädning m.m. Bastuföreningen har ca 70 medlemmar. I föreningen finns även en snickarklubb. Tapetseringsbord finns att låna för medlemmarna vid behov. Föreningens egen tidning "Runskriften" kommer ut med ca 4 nr/år och innehåller information till sina medlemmar. Föreningens egen hemsida finner du på www.hsb.se/stockholm/tibble Internet via Comhem eller Telenor TV via ComHem. BR-försäkringen ingår i månadsavgiften. Endast hemförsäkring måste tecknas av innehavaren. Föreningen har ett centralt elavtal med e-on med individuell mätning, vilket ger ekonomisk fördel och trygghet för medlemmarna. Garage finns att hyra. Separat kö och separat avtal. För aktuella prisuppgifter och kö till parkering, kontakta HSB Stockholms lokalkontor i Tibble. För öppettider, se hemsidan www.hsb.se/stockholm/tibble Överlåtelseavgift 1190 kr Pantsättningsavgift 476 kr per pant
Tv och Bredband
Internet via Comhem eller Telenor TV via ComHem.
Parkering
Brf Tibble förfogar över 290 garageplatser, (1-5 år kö,fn 480kr/mån) samt 580 parkeringsplatser utomhus för fordon fördelade på tio parkeringsytor, fn 120kr/mån (höjs till 150 kr 1 juni). Samtliga parkeringsplatser utomhus är avgiftsbelagda med boendetaxor samt besökstaxor som betalas via de parkeringsautomater som står uppställda vid parkeringarna. Du som är boende i föreningen ansöker om boendekort för parkering hos styrelsen vid Hjortronvägen 81, öppettider helgfria måndagar kl 18:30-19:00.

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Nej

Ekonomi

Fast pris
1 425 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,933%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
2 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
2 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Föreningen tillämpar enhetsmätning av elen vilket är förmånligt för bostadsrättshavaren. Hemförsäkring tillkommer.
Nätbolag
Eon
Elleverantör
Eon
Energideklaration
Utförd 2019-12-22
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
143 kWh per kvm och år
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2019-12-22

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.