Lärkbodavägen 1 Bro/Rättarboda
Bro/Rättarboda

Lärkbodavägen 1

Högkvalitativt boende i nyskick, Mälarnära läge & nära Bro Hof!

Såld

Högkvalitativt boende i nyskick, Mälarnära läge & nära Bro Hof!

Villa från 2011 byggd i hög och modern byggstandard. Huset har spännande planlösning med funktionalitet och estetik som ledord och är belägen i attraktiva och sjönära Rättarboda. Här samsas moderna uttryck med hög funktion samt fokus på ljus, rymd och samspel med omkringliggande natur. Genomgående hög standard och genomtänkta detaljer. Hela fem sovrum, två helkaklade badrum samt separat WC, sällskapsdel med högt i tak och kamin samt TV-rum/lounge i entréplanet. Ypperliga förvaringsmöjligheter i två stora förråd samt walk-in-closet i anslutning till master bedroom. Från master bedroom finns utgång till altan med morgonsol i fint syöstläge.
Snyggt inrett och gediget byggt dubbelgarage med högt i tak och automatiska portar med fjärrstyrning. Huset är placerat i högt läge med den lugna skogen som fond, fina gräsytor på entrésidan. Påkostad stenläggning som harmonierar med husets fasad. I Rättarboda har samfälligheten egen strand och badplats med flytbrygga om sommaren samt båtplatser. Gångavstånd till pendeltåget samt välrenommerade Bro Hof golfbana.

Visa mer
Slutpris

8 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.