Rättarbodavägen 23 Bro/Rättarboda
Bro/Rättarboda

Rättarbodavägen 23

En doft av New England nära Mälaren!

Såld

En doft av New England nära Mälaren!

Vacker arkitektritad villa med tydliga drag av New England-stil i attraktiva och sjönära Rättarboda. Huset är hela 208 kvm och har en genomtänkt planlösning och generösa sällskapsytor med vackra fönsterpartier. Fyra rymliga sovrum, varav ett i entréplanet. Allrum i övre plan. Välutrustat kök med inredning från Vedum med intilliggande matplats i stort burspråk. Golvvärme i båda planen. Braskamin och bastu addrerar ytterligare livskvalitet. Härlig tomt om 2001 kvm med växthus, carport och uppvuxen grönska. Generösa altaner där ni kan följa solens gång eller söka skugga under varma sommardagar.
Upplev idyllen i Rättarboda! Fantastiskt område med hög trivsel bland de boende och där samfälligheten har en egen badplats på privat strand med båtbryggor. Här samlas de boende för firande av såväl Valborg som midsommarafton. Härifrån ordnas även aktiviteter för barnen som gottis-joggen och seglarskola.
Fastigheten ligger lugnt belägen på en skaftväg nära naturen vid med smidig gångväg till pendeltåget. Utanför Rättarboda, i Tegelhagen, planeras bl.a. närservice, frekventare bussturer och två nya skolor på gångavstånd. En kort promenad bort ligger Bro Hof Golfklubb med golfbana i högsta klass och en restaurang med riktigt bra kök.
Stockholms centrala delar nås med bil på ca 30 minuter och det är gång- och cykelavstånd till pendeltåget. Pendeltåget tar ca 30 minuter till stan och från Bro station får man alltid sittplats.
Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

9 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.