Bålsta/Frösundavik

Klockarebovägen 72

Strålande fint townhouse i barnvänliga och naturnära Frösundavik

BUDGIVNING PÅGÅR

Strålande fint townhouse i barnvänliga och naturnära Frösundavik

Välkommen till Klockarebovägen 72 som ligger i utmärkt gavelläge där ni njuter av solen tills den går ner. Fina gräsytor och två altaner med plats för stor mat-och loungegrupper. Tomten ramas in av en lummig ligusterhäck. Intill ligger vacker åkermark, fina enfamiljshus och den charmiga Kalmar kyrka som uppfördes på 1100-talet. Huset är inrett i en ljus och harmonisk färgskala. Här finns hela fyra sovrum, två badrum samt separat tvättstuga. Externt förråd i anslutning till entrén och parkeringsplatsen ligger bekvämt på framsidans innergård. Bo med närhet natur och vatten där det är inte är långt till en väl utbyggd service i centrala Bålsta. Här erbjuds ett boende med det bästa av två världar, eget hus med bostadsrättens alla fördelar!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 115.6 kvm
  • Utgångspris: 3 695 000 kr
  • Avgift: 5 058 kr inkl p-plats, sophämtning och fiber
  • Byggnadsår: 2017
  • Våning: 1 av 1
  • Område: Bålsta/Frösundavik, Håbo
Högsta BUD

3 500 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

5 Dec
Föranmäl dig på 0708-384591
Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Klockarebovägen 72

Beskrivning

Synnerligen tilltalande bostadsrättsradhus, beläget i vackra Frösundavik där naturen och Mälaren finns runt knuten. Föreningen består av fina radhus med uteplatser och i mitten av kvarteret finns en lättillgänglig innergård med lekplats där barnen hittar en naturlig samlingspunkt. Området präglas av intilliggande stora ytor och en känsla av trädgårdsstad. Det är gångavstånd från badplats och busshållplats. Det finns en mindre Lifvs-butik på granngatan då du glömt köpa mjölk eller kvällstidningen.
Huset är rymligt och välplanerat och har hela fyra sovrum i övre plan med sällskapsytor i entréplanet. Generös uteplats med fina altaner i trä, solläget lämnar inget att önska då gavelläget erbjuder sol hela dagen! Externt förråd finns bekvämt i anslutning till entrén. Bostaden håller hög standard med två stilrena, helkaklade badrum och välutrustat kök från kvalitativa Ballingslöv. Huset värms upp med värmepanna (luft/vatten) och det är golvvärme i entréplanet.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrum med god flexibilitet i planlösning med den fina trappan som leder till övre plan som ett dynamiskt inslag till interiören. Utgång till altanen via dörr i helglas. Stora fönster ger fint, naturligt ljus. Väggar målade i mild ljus kulör. Parkettgolv.

Visa mer

Matplats

Matplats i flexibel utformning där möbleringen lätt kan varieras. Stort fönster mot framsidan. Väggar med väggar i mild crèmeton. Parkettgolv

Visa mer

Kök

Smart planerat och rymligt arbetskök mellan matplats och vardagsrum. Trevlig öppning med en disk mot hallen. Skåpinredning i vitt med bänkskiva i mörk laminat med integrerade hoar. Maskinpark i rostfritt utförande, bestående av kyl och frys, diskmaskin, spishäll med induktion, inbyggnadsugn och spisfläkt. Inbyggnadsmikro i rostfritt utförande. Kakel i rektangulär form, satt i halvförband. Ljusa väggar och parkettgolv.

Visa mer

Hall

Entré med plats för avhängning i garderob. Praktiskt klinkergolv i grått. Väggar i mild crèmeton. I den inre hallgången ligger parkettgolv och väggarna är målade i en mild ljus kulör. Ingång till duschrum, tvättstuga samt ett praktiskt förråd under trappan.

Visa mer

Duschrum

Duschrum i stilrent utförande med väggkakel i vitt och passande mörka plattor på golvet. Handfat med kommod. Modern spegel i snygg design med backlight samt vikbara duschväggar. WC.

Visa mer

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv med mörka plattor och vitmålade väggar. Värmepanna. Fina hyllor i trä.

Visa mer

Exteriör

Tilltalande hus med träfasader som bär en tydlig ton av svensk byggtradition med en modern touch och hög funktion. Husens tak har falsad plåt med små takutsprång. Fasaderna är målade i faluröd ton med matt finish och accentueras av dörrar i betonggrå ton.

Visa mer

Sovrum 1

Fint inrett sovrum i ogenerat läge med vy över entrésidan. Väggar i ljus nougat-ton. Parkettgolv.

Visa mer

Sovrum 2

Rum med samma utsikt över entrésidan. Väggar målade i mättad salviaton. Parkettgolv.

Visa mer

Badrum

Badrum med badkar och väggar med kakel i klassiskt vitt. Klinkergolv med mörka plattor och golvvärme, skönt för kalla fötter. Handfat. WC. Badrumsskåp med spegel.

Visa mer

Sovrum 3

Sovrum med vy över tomtsidan. Ljusa väggar och parkettgolv.

Visa mer

Tomt

På Klockarebovägen 72 behöver du inte göra avkall på att få en riktigt fin och rymlig radhustomt. Härliga gräsytor som ramas in av en lummig ligusterhäck. Stor träaltan med plats för stort matbord, loungedel och solstolar. Vill barnen ha en liten pool så ryms det också. På entrésidan finns ytterligare en uteplats med träaltan samt fin stenlagd yte.

Visa mer

Sovrum 4

Sovrum med utsikt över baksidan. Ljusa väggar. Parkettgolv.

Visa mer

Hall öv

Hallgång där samtliga sovrum och badrum nås. Trapphus med fönster som har vy över gavelsidan.. Vindslucka. Väggarna är målade i den milda kulören "Cocos".

Visa mer

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.