Vinlandsvägen 4F Bro/Jursta
Bro/Jursta

Vinlandsvägen 4F

Fin 2.a med låg avgift och stor balkong!

Till salu

Fin 2.a med låg avgift och stor balkong!

Här bor ni med en låg månadskostnad. Ljus och fin bostadsrätt om 53 maximerade kvadratmeter. Genomgående mycket fint skick med stor möblerbar balkong . Kök med bra arbetsytor och vardagsrum i öppen planlösning. Rymligt badrum med plats för badkar. Helkaklade väggar i vitt, här finns även tvättmaskin. Sovrum med fönster i två väderstreck för härligt ljusinsläpp. Härifrån når ni till den rymliga klädkammaren som med fördel kan göras om till sovalkov eller hemmakontor. Ljus hall med gott om plats för avhängning av kläder samt garderob. Till varje hushåll finns ett rymligt förråd och en p-plats att tillgå mot en kostnad om 100 kr/mån, 100 kr extra för elstolpe. Fiber indraget (Telia)
Önskas privatvisning ring Kenneth Viinikka, 076-3233505.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 595 000 kr
 • Boarea: 53 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 2 av 2
 • Avgift: 2 818 kr Inkl värme, V/A, bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 229 kr för Telia Tripleplay
 • Förening: Brf BoKlok Stallbacken
 • Byggnadsår: 2017
 • Område: Bro/Jursta, Upplands-Bro
Utgångspris

1 595 000 kr

Visningar

3 Jul 12:00 - 12:30
Välkommen på visning!
Håll dig uppdaterad
Ansvarig mäklare

Kenneth Viinikka

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Vinlandsvägen 4F

 • Stor balkong
 • Nyskick
 • Naturnära
 • Fiber (telia)

Exteriör/Allmänt

Välkommen till Jursta, det senaste tillskottet av områden i Bro. Här bor ni med naturen inpå knuten och bra kommunikationer mot Stockholm, Bålsta och Enköping. Husen i området har vackra målade fasader i trä, spröjsade fönster och radhuskaraktär. Vackra fönsterbänkar i polerad sten. Fina grönytor och planteringar finns också. Lägenheterna har praktiska, externa förråd som ligger i anslutning till varje hus. Centrum ligger på bekvämt avstånd med bra vardagsservice och fin sim-och sporthall. Närmaste badplats är det barnvänliga badet vid Björknäs camping på Ådö. I Rösaring finns storslagna björnskogar att vandra i. Här råder tystnaden som endast bryts av fåglarnas sång. Båtplatser finns på Smidö eller i Kungsängen. Den golfintresserade har många alternativ då Bro-Bålsta Golfklubb och berömda Bro Hof ligger på gångavstånd från bostaden. Rika möjligheter att ha häst finns i området. I Bro har ni tillgång till ett rikt friluftsliv och här finns skidspår med konstsnö på vintern och skridskor åker ni på sjöarnas is. Omtyckt Ur och Skurförskola med stor, grön gård, ligger på mycket bekvämt avstånd från bostaden. Det finns 49 p-platser varav 2 st är gästparkering. Boendeparkering kostar 100 kr/mån. Önskar man elstolpe kostar det 100 kr extra.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Rymlig matplats invid fönster. Utgång till balkongen. Vitmålade väggar och laminatgolv. Ingång till sovrummet.

Visa mer

Kök

Trevligt, ljust kök och matplats i öppen planlösning mot vardagsrum. Välplanerade arbetsytor och gott om plats för ett middagssällskap. Vit skåpinredning. Snygg bänkskiva i laminat med integrerad ho, integrerad spishäll, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med underbart ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Laminatgolv och vitmålade väggar. Ingång till rymlig klädkammare som med fördel kan göras om till sovalkov eller hemmakontor

Visa mer

Badrum

Stort badrum med gott om plats. Väggar med klassiskt vitt kakel och våtrumsmatta i grå nyans. Tvättmaskin. Handfat med kommod, WC.

Visa mer

Hall

Ljus hall med gott om plats för avhängning av kläder samt garderob. Laminatgolv och vitmålade väggar. Ingång till badrum.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 818 kr, Inkl värme, V/A, bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 229 kr för Telia Tripleplay
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
53 m² föreningens information
Våning
2 av 2
Andel i förening
0,02008 %

Föreningen

Namn
Brf BoKlok Stallbacken
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Information om månadsavgiften
Inkl värme, V/A, bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 229 kr för Telia Tripleplay

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2017
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Nej
Övriga byggnader/utrymmen
Externt förråd

Ekonomi

Utgångspris
1 595 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,741%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
4 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 200 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Hemförsäkring tillkommer
Nätbolag
e-on
Energideklaration
Utförd 2020-04-30
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
105 kWh per kvm och år

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.