Kungsängen/Tibblehöjden

Enbärsvägen 7, vån 4

Stilren pärla i högt läge & balkong i sydvästläge!

BUDGIVNING PÅGÅR

Stilren pärla i högt läge & balkong i sydvästläge!

-Högt upp i hus med hiss
-Stilrent inredd
-Stor balkong
-Snabbt tillträde möjligt om så önskas

Högt upp i huset på välplanerade 55 kvm finns den här fina bostadsrätten i Brf Kungstibble. Lägenheten är i genomgående mycket gott skick och inredd i smakfull och modern färgskala. Stor balkong i ogenerat, högt läge och utsikt över hustak och trädtoppar. Stora fönster som ger vackert, naturligt ljusinsläpp. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra förvaring i klädkammare. Föreningens hus ligger med närhet till sjöar, naturområden och service. Bra busskommunikationer till pendel. Hiss i huset. Förening med god ekonomi och som har haft en avgiftsfri månad under många år och så även 2021.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Utgångspris: 1 895 000 kr
  • Boarea: 55 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 6, hiss finns, Hiss med högtalare för våningsangivelse
  • Avgift: 3 395 kr inkl värme och VA. Obligatoriskt tillägg om 269 kr per månad tillkommer för kabel-TV (basutbud), IP-telefoni samt bredband.
  • Förening: Brf Kungstibble
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: Kungsängen/Tibblehöjden, Upplands-Bro

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marie-Louise Lindgren

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Enbärsvägen 7, vån 4

Vardagsrum

Stiligt inrett vardagsrum med fin kontakt med kök och matplats. Utgång till balkong genom altandörr i helglas. Väggarna är målade i en vacker, dov petrolblå kulör. Parkettgolv.

Visa mer

Balkong

Balkong i fantastisk storlek med västerläge och utsikt över nejden. Här ryms matmöbel eller loungegrupp.

Visa mer

Kök

Kök i öppen planlösning mot vardagsrumsdel. Parkettgolv och vitmålade väggar. Vit skåpinredning med mörka handtag. Bänkskiva i ek med rostfri diskbänk. Mosaik i vitt med matt finish ovan bänkskivor. Städskåp. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin och spis.

Visa mer

Matplats

Rymlig matplats med hög flexibilitet vad gäller möblering och plats för många kring middagsbordet. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Slaget, rustikt tegel som fondavsnitt mellan matplats och hall.

Visa mer

Beskrivning

Mycket fin bostadsrätt, belägen på fjärde våningen med utsikt över takåsar och trädtoppar. Spännande planlösning och helkaklat badrum med tvättmaskin. Klädkammare med ingång från hallen samt externt förråd i entréplanet. Föreningen Kungstibble består av Enbärsvägen 1-7 med hus i modern och tilltalande arkitektur. Samtliga lägenheter har generösa balkonger och kök i öppen planlösning. Idealiskt beläget med såväl bra vardagsservice som stora, vackra naturområden med Lillsjön som närmaste badplats på ca 5 minuters gångväg från lägenheten. Föreningen har under många år haft en avgiftsfri månad/år och så även 2021. P-platser går att hyra på bekvämt avstånd och nu finns även möjlighet till laddplats. Omtyckt och välkomnande förening och styrelse med ett stort engagemang för trivsel och sammanhållning.

Visa mer

Sovalkov

Smart sovalkov/sovrum med ljusinsläpp samt glasbetong mot vardagsrum. Parkettgolv. Ljusa väggar.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med duschhörna och tvättställ med kommod. Badrumsskåp. Tvättmaskin. Väggkakel i vitt och passande klinkerplattor i mellangrå ton. Golvvärme.

Visa mer

Hall

Rymlig hall med gott om plats för ytterkläderna. Väggar i grågrön ton samt vitmålad bröstpanel. På golvet ligger vacker sten i anslutning till ytterdörr. I inre hall ligger parkettgolv. Ingång till klädkammare.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Våning
4 av 6, hiss finns, Hiss med högtalare för våningsangivelse
Andel i förening
0,90522 %
Andel av årsavgift
0,90522 %
Bilplats
P-platser finns intill föreningen hus. Kostnad 375 kr samt 525 kr för elplats. Möjlighet till laddplats (10 amp) fås efter önskemål och övrig tillgång till en kostnad om 750 kr/mån.

Föreningen

Namn
Brf Kungstibble
Antal lägenheter
78 lägenheter
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 78 bostadsrättslägenheter, fördelade i fyra huskroppar. Två av husen har 19 lägenheter i sju våningsplan och två hus har 20 lägenheter i sju våningsplan. Totalt består bostadsrättsföreningen av 78 lägenheter. Föreningen bildades 2007. I månadsavgiften ingår: Värme, V/A, kabel-TV (basutbud). Varje lägenhet har egen el-mätare. Kabel-TV och bredband genom Telia. Parkeringsplats finns att hyra. Plats med motorvärmare kostar 525 kr/mån. Plats utan motorvärmare kostar 375 kr/mån. Föreningen disponerar totalt 106 p-platser. Fördelningen av dessa 106 p-platser är: Besökande, 19 platser. För uthyrning, 40 platser. För uthyrning med el, 41 platser. P-plats för rörelseförhindrad med tillstånd, 4 platser http://www.brfkungstibble.se/
Information om månadsavgiften
inkl värme och VA. Obligatoriskt tillägg om 269 kr per månad tillkommer för kabel-TV (basutbud), IP-telefoni samt bredband.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2008
Uppvärmning
Bergvärme
Fönster
2-glas isolerglas
Hiss
Ja, Hiss med högtalare för våningsangivelse

Ekonomi

Utgångspris
1 895 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,933%
Högsta bud
1 800 000 kr
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 720 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 720 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
1 person
Kommentar
Hemförsäkring tillkommer. Golvvärme finns i badrummet.
Nätbolag
Eon
Elleverantör
Eon
Elförbrukning
1 056 kWh/år
Energideklaration
Utförd 2012-05-22
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2012-05-22

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.