Lyxigt duplex penthouse i Puente Romano Spanien
Spanien

Lyxigt duplex penthouse i Puente Romano

Imponerande takvåning i Marbellas exklusiva Puente Romano

Till salu

Imponerande takvåning i Marbellas exklusiva Puente Romano

SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 272 kvm
  • Pris: 4 690 000 EUR
  • Område: Spanien

4 690 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Nadja Belalia

Nadja Belalia

SMH Estate Agent Marbella

Välkommen till Lyxigt duplex penthouse i Puente Romano

Endast 50 meter från stranden och vid det 5-stjärniga Nobu Hotel hittar vi denna fantastiska duplex takvåning. Den är perfekt belägen i Puente Romano som är en av Europas mest exklusiva semesterorter. Området påminner om en typisk andalusisk by och är känd för sin världsberömda tennisklubb, sina vackra botaniska trädgårdar, och ett pulserande nattliv. Dessutom finns det 24-timmars bevakning och tillgång till gemensamma pooler. Takvåningen har även marmorgolv, luftkonditionering, ett förråd, samt en parkeringsplats i ett garage som är lätt att nå med hiss.

På första våningen välkomnas du av ett rymligt vardagsrum, matplats och separat kök i modern stil. Här har du även tillgång till en stor uteplats som vetter mot söder och erbjuder utsikt över grannskapets trädgårdar, tennisbanan, poolen och havet. Dessutom finns det två sovrum med eget badrum på denna våning, varav ett har en balkong med fin utsikt.

På övervåningen hittar du ett stort sovrum med klädkammare, ett eget badrum, och en rymlig uteplats med utsikt över trädgården och havet. Det finns ytterligare ett rum på denna våning som nu används som vardagsrum men som kan användas som ett fjärde sovrum.

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Nadja Belalia

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Nadja Belalia

SMH Estate Agent Marbella

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
5 rum
Boarea
272 m²

Ekonomi

Utgångspris
4 690 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.