Duplex penthouse i Estepona Spanien
Spanien

Duplex penthouse i Estepona

Modern takvåning i nybyggt komplex nära alla bevkämligheter!

Till salu

Modern takvåning i nybyggt komplex nära alla bevkämligheter!

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 120 kvm
  • Pris: 580 000 EUR
  • Område: Spanien

580 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Nadja Belalia

Nadja Belalia

SMH Estate Agent Marbella

Välkommen till Duplex penthouse i Estepona

Fantastisk duplex takvåning i söderläge, belägen i det nya komplexet Marqués de Guadalmina. Här finns omfattande välskötta trädgårdar med tre pooler, lekplats, padel-och tennisbana, minigolf, gym, bastu, och jacuzzi. Marques de Guadalmina är beläget nära flera exklusiva golfbanor (Atalaya, El Paraiso; La Alqueria, Guadalmina) och bara en kort bilresa från flera bekvämligheter och restauranger. Mercadona ligger på gångavstånd härifrån.

Takvåningen upptar de två sista våningarna i kvarter 7 och består av en hall, ett mycket ljust vardagsrum/matsal med glasdörrar som vetter mot en solig terrass med utsikt över trädgården och en av poolerna. Vidare finns här ett fullt utrustat kök med direkt tillgång till en terrass. På samma våning finns ett gästrum och gästtoalett. Alla rum vetter mot söder, har terrasser och erbjuder härlig utsikt! Den översta våningen består av en master bedroom-svit med en terrass som bjuder på en magnifik utsikt över havet. Terrassen kan även nås via en trappa utan att man behöver gå via mastersviten. Fastigheten säljs komplett med privat parkeringsplats och förråd i ett underjordiskt garage som nås via en hiss med säkerhetsnyckel.

Kontakta oss för mer information!

BILDER

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Nadja Belalia

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Nadja Belalia

SMH Estate Agent Marbella

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
120 m²

Ekonomi

Utgångspris
580 000 EUR

dokument

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.