Villa i Guadalmina Baja Spanien
Spanien

Villa i Guadalmina Baja

Charmig fastighet i sydläge på bästa adress!

Till salu

Charmig fastighet i sydläge på bästa adress!

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 450 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 400 kvm
  • Område: Spanien

2 450 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linus Rosengård

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Villa i Guadalmina Baja

Välkommen till denna charmiga villa som är belägen på den bästa gatan i prestigefyllda Guadalmina Baja, detta autentiska medelhavsområde som är full av karaktär och charm. Fastigheten erbjuder avsklidhet och ligger i sydläge på en fin tomt med trädgård och en härlig pool. Villan består av: entréhall, ett fullt utrustat kök med separat tvättstuga (varifrån det finns direkt tillgång till två garage), matsal, samt ett stort vardagsrum med eldstad. Från vardagsrummet leder glasdörrar ut till en trevlig täckt terrass med matplats och sittplatser. Här hittar vi också ett rum med gästrum och eget badrum, egen terrass, och en separat gästtoalett. På det övre våningen finns två sovrum samt ett master bedroom med eget badrum och dressing room. Det finns även en källare som skulle kunna omvandlas till exempelvis bio eller lekrum.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
400 m²
Tomtarea
1 165 kvm

Ekonomi

Utgångspris
2 450 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.