Nyrenoverat penthouse i El Mirador de la Quinta Spanien
Spanien

Nyrenoverat penthouse i El Mirador de la Quinta

Ljus och och modern takvåning med en fantastisk takterrass

Till salu

Ljus och och modern takvåning med en fantastisk takterrass

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 110 kvm
  • Pris: 840 000 EUR
  • Avgift: 154 kr
  • Område: Spanien - La Quinta

840 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Nyrenoverat penthouse i El Mirador de la Quinta

Välkommen till denna toppmoderna takvåning som är belägen i ett lugnt och välskött bostadskomplex i La Quinta. Här bor du nära alla bekvämligheter, med golfbanan La Quinta och Westin Hotel runt hörnet. Den närmaste stranden ligger endast 10 minuter bort. Våningen är nyrenoverad med material av högsta kvalitet, inklusive vitvaror från Siemens, golvvärme i badrummen, och Airzone klimatkontroll. Den är vackert inredd i modern stil och består av tre sovrum, två badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, samt en fantastisk takterrass med stora ytor och vacker utsikt över bergen och kustremsan. Tack vare lägenhetens unika läge kan du njuta av solljuset som lyser upp interiören hela dagen, och på kvällen kan du beskåda den spektakulära solnedgången från takterrassen.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²

Ekonomi

Utgångspris
840 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.