Alcazaba Lagoon fas IV - nyproduktion av lägenheter i Casares Spanien
Spanien

Alcazaba Lagoon fas IV - nyproduktion av lägenheter i Casares

59 nyproducerade lägenheter i ett priviligerat område på Costa del Sol

Till salu

59 nyproducerade lägenheter i ett priviligerat område på Costa del Sol

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 114 kvm
  • Pris: 294 000 EUR
  • Område: Spanien

294 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linus Rosengård

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Alcazaba Lagoon fas IV - nyproduktion av lägenheter i Casares

Framgångssagan Alcazaba Lagoon fortsätter! Det populära bostadskomplexet utanför Estepona expanderar och presenterar nu sin fjärde fas.

Alcazaba Lagoon IV erbjuder ett koncept speciellt utformat för att möta dina behov. 59 fastigheter bestående av 2 till 3 sovrum som kommer att uppfylla din dröm om att bo på Costa del Sol. Nytt för den fjärde fasen är en så kallad co-working area där du har möjlighet att arbeta i lugn och ro utan att behöva lämna hemmets oas. Här har fokus lagts på en innovativ design som karaktäriseras av ljus och öppna ytor. Varje bostad kommer att ha hög kvalitetsfinish, inklusive fullt utrustade kök med vitvaror och dubbla glasfönster för att ge maximal isolering och bekvämlighet. De kommer även att inkludera centraliserad värme och luftkonditionering, samt ett privat förråd.

Projektets fantastiska läge i Casares gör att du bor nära en rad bekvämligheter från Marbella till Gibraltar. Exklusiva golfbanor, shoppingområden, småbåtshamnar, hotell, sjukhus, och skolor ligger bara en kort bilfärd bort.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
114 m²

Ekonomi

Utgångspris
294 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.