Lägenhet i Cancelada Spanien
Spanien

Lägenhet i Cancelada

Fantastisk investeringsmöjlighet!

Till salu

Fantastisk investeringsmöjlighet!

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 76 kvm
  • Pris: 350 000 EUR
  • Område: Spanien

350 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Linus Rosengård

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Lägenhet i Cancelada

Nu har du chansen att investera i ett av Solkustens mest lovande bostadsområden.

Denna toppmoderna lägenhet med 2 sovrum har ett fantastiskt läge, inom gångavstånd från en mängd olika faciliteter i Cancelada, stränderna i västra Marbella, och flera golfbanor. Lägenheten är belägen i ett exklusivt privat komplex som är en del av fem nya moderna bostadsprojekt i Canceladas växande centrum.

Planlösningen är helt öppen och består av rymliga ljusa rum med stora fönster och skjutdörrar i glas som leder ut till den vidsträckta terrassen med panoramautsikt. Urbaniseringen är omgiven av lummiga trädgårdar samt en rad fritids- och idrottsplatser. Som ägare av denna lägenhet kommer du även att ha tillgång till Santa Vista Club som erbjuder en rad fritidsfaciliteter och andra bekvämligheter, vilket gör den här lägenheten till en utmärkt investeringsmöjlighet. Kontakta oss idag så förklarar vi vad detta innebär för just dig!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²

Ekonomi

Utgångspris
350 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.