La Hacienda de Leala - nyproduktion av lägenheter i Torremolinos Spanien
Spanien

La Hacienda de Leala - nyproduktion av lägenheter i Torremolinos

Banbrytande arkitektur i attraktivt bostadsområde nära alla bekvämligheter!

Till salu

Banbrytande arkitektur i attraktivt bostadsområde nära alla bekvämligheter!

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 107 kvm
  • Pris: 216 815 EUR
  • Område: Spanien - Torremolinos / Benalmadena

216 815 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till La Hacienda de Leala - nyproduktion av lägenheter i Torremolinos

La Hacienda de Leala är ett nytt bostadsprojekt beläget i kommunen Torremolinos, Málaga. Området är kantat av grönområden med botaniska trädgårdar och ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen; Bioparc, Sea Life Aquarium, och Aqualand är bara några exempel. I närheten finns även flera livsmedelsbutiker och restauranger. Dessutom planerar shoppinganläggningen INTU att öppna sina dörrar om ett par år, med ett brett utbud av restauranger och nöjesaktiviteter, bara några minuter från Hacienda de Leala. Detta kommer att innebära stora investeringsmöjligheter för det här området de kommande åren.

Projektet står för en banbrytande arkitektur och design för både interiör och terrasser. Lägenheterna är försedda med sol- och visuellt skydd samt en optimal ljudisolering, vilket bidrar till en toppmodern och hållbar livsstil. Bostäderna inkluderar lägenheter och takvåningar med 2, 3, och 4 sovrum. Terrasserna är rymliga och utformade på ett sätt som gör det möjligt att njuta av en spektakulär utsikt över havet och bergen. Dessutom erbjuder komplexet attraktiva gemensamma utrymmen och utmärkta kommunikationer med närliggande platser som Málaga centrum och flygplatsen.

Beräknas stå klart för inflyttning under andra kvartalet 2023.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²

Ekonomi

Utgångspris
216 815 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.