Villa La Silueta - El Madroñal, Benahavís Spanien
Spanien

Villa La Silueta - El Madroñal, Benahavís

Imponerande villa i medelhavsstil med privat tennisbana och panoramautsikt

Till salu

Imponerande villa i medelhavsstil med privat tennisbana och panoramautsikt

En exklusiv livsstil bara Marbella kan erbjuda!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 6 499 000 EUR
  • Antal rum: 11 rum
  • Boarea: 986 kvm
  • Byggnadsår: 1980
  • Område: Spanien

6 499 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Villa La Silueta - El Madroñal, Benahavís

Välkommen till Villa La Silueta - en imponerande fastighet med ett unikt läge endast 15 minuter från stranden och Puerto Banús. Villa La Silueta hittar du i den privata urbaniseringen El Madroñal i Benahavís kommun och består av hela 9 sovrum och 7,5 badrum.

Dess unika läge på en förhöjd tomt ger villan en oslagbar panoramautsikt över Marbella och Medelhavet, och på en klar dag kan du se ända bort till Atlasbergen i Marocko.

Villan ligger på en enorm tomt på drygt 4500 kvadratmeter med palmer, plommon, olivträd, apelsinträd, och avokadoträd. Tennisbanan i trädgården är byggd under tillsyn av Grand Slam-vinnaren Gabriela Sabatini och bjuder på helt otroliga vyer. Mellan villans två flyglar hittar vi den uppvärmda poolen som mäter 10,5 x 6 meter.

Detta är en unik möjlighet att investera i en av de mest spektakulära fastigheterna på marknaden just nu. Kontakta oss idag för mer information angående Villa La Silueta.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
11 rum
Boarea
986 m²
Tomtarea
4 594 kvm

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
1980 

Ekonomi

Utgångspris
6 499 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.