Rymlig villa med havsutsikt i Benahavís Spanien
Spanien

Rymlig villa med havsutsikt i Benahavís

Fristående villa med utsikt över havet och bergen i Benahavís Hills Country Club

Till salu

Fristående villa med utsikt över havet och bergen i Benahavís Hills Country Club

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 100 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 584 kvm
  • Område: Spanien

1 100 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Rymlig villa med havsutsikt i Benahavís

I byn Benahavís, ett av de mest prestigefyllda områdena på Costa del Sol, hittar du denna vackra traditionella villa. Fastigheten erbjuder en avkopplande atmosfär och ett bekvämt boende; här har du dina egna privata faciliteter såsom ett spa, gym, samt en inomhus- och utomhuspool. Villan ligger omgiven av grönska och fantastiska vyer på ett kort avstånd från alla bekvämligheter i byn, vilket gör den till en mycket speciell plats att bo på året runt.

Villan är designad för att få ut det mesta av det rikliga, naturliga ljuset. Den består totalt av tre rymliga sovrum och fyra badrum, två vardagsrum med terrasser, samt ett trevligt kök och matplats med en fantastisk panoramautsikt. Det rymliga vardagsrummet på nedre våningen erbjuder direkt tillgång till en stor terrass med poolområde där du kan njuta av de spektakulära solnedgångarna.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
584 m²
Tomtarea
590 kvm

Ekonomi

Utgångspris
1 100 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.