Lägenhet i Reserva del Higuerón, Benalmádena Spanien
Spanien

Lägenhet i Reserva del Higuerón, Benalmádena

Unik 5-rumslägenhet i eftertraktat bostadsområde

Till salu

Unik 5-rumslägenhet i eftertraktat bostadsområde

Delvis inglasad terrass med havsutsikt!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 173 kvm
  • Pris: 650 000 EUR
  • Byggnadsår: 2017
  • Område: Spanien

650 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Lägenhet i Reserva del Higuerón, Benalmádena

Välkommen till denna unika lägenhet som ligger i det eftertraktade bostadsområdet Reserva del Higuerón. Reserva del Higuerón är beläget mellan kommunerna Benalmádena och Fuengirola, precis ovanför stranden vid Carvajal, och består av både villor, radhus, och lägenheter. På området hittar du flera restauranger, hotell, samt sport- och SPA-anläggningar. Härifrån tar du dig till Málaga flygplats på bara 10 minuter med bil och det finns även en tågstation i närheten som tar dig direkt till Málaga centrum.

Boendet är unikt på det sättet att det består av två sammanslagna lägenheter och som nu har totalt 4 sovrum, 4 badrum, ett modernt kök, och ett stort vardagsrum. Från vardagsrummet kommer du till den delvis inglasade altanen på 90 kvadratmeter som bjuder på en fantastisk utsikt över området och havet.

I priset ingår 2 stora förråd och 4 garageplatser.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
5 rum
Boarea
173 m²

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2017 

Ekonomi

Utgångspris
650 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.