Lägenhet i toppskick i La Cerquilla Spanien
Spanien

Lägenhet i toppskick i La Cerquilla

Välskött 3-rumslägenhet i ett gated community i Nueva Andalucía

Till salu

Välskött 3-rumslägenhet i ett gated community i Nueva Andalucía

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 3 rum
  • Boarea: 130 kvm
  • Pris: 395 000 EUR
  • Avgift: 350 kr
  • Byggnadsår: 2007
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

395 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Lägenhet i toppskick i La Cerquilla

Välkommen till denna vackra lägenhet med 2 sovrum och 2 badrum som är i perfekt skick. Lägenheten ligger i området La Cerquilla, i hjärtat av Nueva Andalucias golfdal i ett mycket välskött gated community som erbjuder 24-timmars säkerhet, en stor pool, och tropiska trädgårdar. Här i dalen finns flera golfbanor och bekvämligheter inom bara några minuters köravstånd, exempelvis Las Brisas Golf (3 minuter), Los Naranjos Golf (3 minuter), och Aloha Golf (5 minuter). Den berömda hamnen i Puerto Banús ligger endast 8 minuter bort.

När du kommer in i lägenheten hittar du ett fullt utrustat kök i öppen planlösning med utsikt över det rymliga vardagsrummet och terrassen. Via ett master bedroom får du tillgång till terrassen som har egen tillgång till poolområdet. Även det andra sovrummet har en egen privat terrass.

Garageplats och förråd ingår i försäljningspriset.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
3 rum
Boarea
130 m²

BYGGNADSFAKTA

BYGGNADSÅR
2007 

Ekonomi

Utgångspris
395 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.