Modern lägenhet i La Campana Spanien
Spanien

Modern lägenhet i La Campana

Rymlig och kontemporär lägenhet i lugnt område i Nueva Andalucía

Till salu

Rymlig och kontemporär lägenhet i lugnt område i Nueva Andalucía

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 206 kvm
  • Pris: 345 000 EUR
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

345 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Modern lägenhet i La Campana

Välkommen till denna moderna 4-rumslägenhet i La Campana, Nueva Andalucía! Lägenheten ligger i norrläge och bjuder på en underbar bergsutsikt. Här har du gångavstånd till flera bekvämligheter och endast 10 minuters bilfärd till stranden.

Lägenheten erbjuder ett modernt kök med snygga barstolar och detaljer, tre sovrum, tre badrum, ett stort och ljust vardagsrum, samt en mysig terrass och två balkonger. Allt detta till ett mycket attraktivt pris. Parkering och förråd ingår! Detta är ett utmärkt val för den moderna familjen som vill njuta av allt det bästa Nueva Andalucia har att erbjuda.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Antal rum
4 rum
Boarea
206 m²

Ekonomi

Utgångspris
345 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.