Nybyggd villa i Parcelas del Golf Spanien
Spanien

Nybyggd villa i Parcelas del Golf

Modern villa i ett lyxigt gated community i Nueva Andalucía

Till salu

Modern villa i ett lyxigt gated community i Nueva Andalucía

SNABBFAKTA

  • Pris: 3 495 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 492 kvm
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

3 495 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Nybyggd villa i Parcelas del Golf

Nybyggd villa till absolut högsta standard! Denna imponerande fastighet är vackert belägen bland tropisk grönska och lyxiga golfbanor i ett populärt bostadsområde. Här har du närhet till allt det bästa Marbella har att erbjuda. Ett perfekt val för den moderna familjen!

Fastigheten erbjuder design av högsta kvalitet blandat med arkitektoniska detaljer som gör detta hem till en ren medelhavsdröm. Den består av totalt 4 sovrum och 4 badrum, och har en generös boarea på 492 kvadratmeter. Villan är stilfullt inredd med möbler i toppklass. Detta är helt klart ett boende utöver det vanliga. Kontakta oss idag för mer information!

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
492 m²
Tomtarea
1 012 kvm

Ekonomi

Utgångspris
3 495 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.