Los Naranjos, Nueva Andalucía Spanien
Spanien

Los Naranjos, Nueva Andalucía

Spektakulär villa i exklusivt område i Nueva Andalucía

Till salu

Spektakulär villa i exklusivt område i Nueva Andalucía

SNABBFAKTA

  • Pris: 6 500 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 792 kvm
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

6 500 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Los Naranjos, Nueva Andalucía

Välkommen till Villa Beck: en unik designerbostad beläget i ett av Marbellas mest privilegierade områden. Fastigheten är perfekt placerad för att du ska kunna njuta av den oslagbara utsikten över Los Naranjos och dess närliggande grönområden.

Villan genomgår för närvarande en omfattande renovering till högsta standard, och kommer således att förvandlas till en toppmodern bostad med privat paddelbana, med ett beräknat färdigställandedatum på 14 månader.

Fem sovrum, en elegant huvudentré, ett vardagsrum med öppen planlösning, samt ett designerkök med matplats är fördelade på villans tre våningar. På tomten ligger också ett vackert lusthus med utsikt över den enorma poolen och trädgården. Vid poolområdet finns även ett stilfullt inomhus-spa med uppvärmd pool, bastu, Hamam, och gym.

Den här villan är ett mästerverk som utstrålar stil och klass. Kontakta oss idag för mer information.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
792 m²

Ekonomi

Utgångspris
6 500 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.