Monte Paraiso, Marbella Golden Mile Spanien
Spanien

Monte Paraiso, Marbella Golden Mile

Fristående hus med fantastiskt läge nära Marbella Golden Mile

Till salu

Fristående hus med fantastiskt läge nära Marbella Golden Mile

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 500 000 EUR
  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 295 kvm
  • Område: Spanien - Marbella

1 500 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Monte Paraiso, Marbella Golden Mile

Välkommen till Casa Miramar! Detta vackra fristående hus är beläget i ett av de mest exklusiva områdena i Marbella; Monte Paraiso. Här bor du i hjärtat av Marbella med bara några minuter till stranden och Golden Mile, där du hittar det bästa av det bästa när det gäller restauranger, barer, och butiker.

Ett speciellt hus med mycket karaktär och vackra detaljer. Här hittar du tre rymliga sovrum med egna badrum, varav ett av dessa är ett master bedroom med en rymlig walk-in closet och direkt anslutning till en av husets terrasser. Det luftiga vardagsrummet passar perfekt för att underhålla gäster och det rymliga köket har gott om plats för förvaring.

Fastigheten ligger i ett gated community med bevakning dygnet runt. Här får alla boende tillgång till två poolområden, en lekplats, gym, inomhuspool, och squashbana.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
4 rum
Boarea
295 m²

Ekonomi

Utgångspris
1 500 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.