Supermanzana H, Nueva Andalucía Spanien
Spanien

Supermanzana H, Nueva Andalucía

Rymlig och charmig villa i exklusivt område i Nueva Andalucía

Till salu

Rymlig och charmig villa i exklusivt område i Nueva Andalucía

SNABBFAKTA

  • Pris: 1 990 000 EUR
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 461 kvm
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

1 990 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Supermanzana H, Nueva Andalucía

Välkommen till denna charmiga villa som är bekvämt belägen i en av Marbellas mest populära bostadsområden. Här har du gångavstånd till det mesta; lyxiga restauranger, barer, affärer, matbutiker, golfbanor, och skolor. Allt du kan tänkas behöva ligger precis runt hörnet!

Villan är fördelad på tre våningar och har sammanlagt 5 sovrum och 7 badrum. Bottenvåningen består av en separat lägenhet med 3 sovrum, 3 badrum, kök och vardagsrum med öppen planlösning, samt en gästtoalett. Här finns också två garage och via trappor genom garaget kommer du till huset.

På första våningen välkomnas du via huvudentrén med högt i tak och en trappa som leder upp till de två sovrummen. Här finns också en gästtoalett och en mindre garderob, ett stort vardagsrum med öppen spis, samt ett modernt kök med matplats. Köket och vardagsrummet leder dig ut till den underbara terrassen där du kan njuta ostört av den härliga utsikten över pool och trädgård.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
6 rum
Boarea
461 m²

Ekonomi

Utgångspris
1 990 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.