Costa del Sol - Marbella Spanien
Spanien

Costa del Sol - Marbella

Till salu

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 380 000 EUR
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 693 kvm
  • Område: Spanien

2 380 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Nadja Belalia

SMH Estate Agent Marbella

Välkommen till Costa del Sol - Marbella

Med en magnifik utsikt över kusten i en modern villa belägen i Los Monteros Alto precis ovanför Marbella kan vi nu erbjuda denna fantastiska villa som har det mesta att erbjuda för den som vill ha det lilla extra livet. Villan ligger i ett lugnt område och huset omringas av en mur som ger ett mycket privat och insynsskyddad boende. Garageuppfarten rymmer ett flertal bilar och det finns även ett dubbelgarage. När man kommer in i huset så möts man av en rymlig hall, på denna våning når man garaget samt ett stort allrum som kan användas som kontor eller sovrum. Härifrån kan man ta hissen till 3 utav husets totala 4 våningsplan. På andra våningsplanet finns 4 stycken sovrum, alla med inbyggda garderober och en-suite badrum. Från master-bedroom kommer man ut på en stor solig terrass som erbjuder samma magnifika utsikt som övriga huset.

Tar man hissen eller trappan vidare ner en våning så kommer man till husets mittpunkt, här finns ett stort allrum som har stora fönsterpartier från golv till tak som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt ut över den stora terrassen med pool. Vidare in så finns köket som är fullt utrustat med mycket skåp och förvaring, härifrån kommer man ut på den täckta terrassen som ger en skön skugga när solen värmer som mest. På denna våning finns också ett badrum med dusch. Anknytning till köket finns en tvättstuga med mycket förvaring, härifrån kan man ta en trappa ytterligare ner en våning och där finns en inomhus pool, bastu samt jacuzzi, här kan man skapa sitt egna privata SPA. Ute på den stora terrassen finns en infinity pool och gott om utrymme för solsängar och utemöbler. Det här huset är mycket fint och välbyggt och omges av en privat trädgård som har fruktträd och grönsaksodlingar. Huset har 4 stycken mycket rymliga sovrum, samt 2 stycken allrum som också kan konverteras om till sovrum om man så önskar. Huset erbjuder mycket exklusiva materialval och modern teknik med elektroniska jalusier, solpaneler för varmvattnet samt golvvärme i samtliga rum. Ett hus som måste upplevas på plats, här finns det gott om möjligheter att själv skapa sin personliga prägel och bo i en exklusiv villa på Costa del Sol. Välkomna på visning.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Villa
Antal rum
5 rum
Boarea
693 m²
Tomtarea
1 590 kvm

Ekonomi

Utgångspris
2 380 000 EUR

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.