Los Almendros, Benahavis Spanien
Spanien

Los Almendros, Benahavis

Elegant Radhus i Benahavis

Till salu

Elegant Radhus i Benahavis

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 220 kvm
  • Pris: 650 000 EUR
  • Avgift: 238 kr
  • Område: Spanien - Benahavis

650 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Los Almendros, Benahavis

I det lugna området La Resina i Benahavis hittar du detta mycket fina radhus. Perfekt läge med bara 10 minuter från lyxiga Puerto Banus. Radhuset är sydorienterat och består av 3 sovrum och 3 badrum fördelat på två våningar med modern inredning.

Första våningen välkomnar dig med ett ljust vardagsrum och öppen spis, samt ett fullt utrustat kök med vitvaror från Siemens. Här har du också direkt tillgång till den stora terrassen med en oslagbar utsikt, perfekt för middagar och fester. På andra våningen hittar du ett vackert inrett master bedroom med dressing room, samt två andra sovrum och ytterligare ett badrum.

I detta så kallade gated community får du även tillgång till gemensamma ytor såsom en vacker trädgård och en saltvattenpool.

Missa inte denna unika möjlighet! Kontakta oss idag för mer information.

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Radhus
Antal rum
4 rum
Boarea
220 m²

Ekonomi

Utgångspris
650 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.