Jardines de Andalucia Spanien
Spanien

Jardines de Andalucia

Jardines de Andalucia

Till salu

Jardines de Andalucia

Jardines de Andalucia, Nueva Andalucia – Marbella
Fantastisk takvåning med vacker utsikt över berget i ett oslagbart läge i Nueva Andalucia. En idealiskt belägen takvåning nära alla bekvämligheter, butiker och restauranger i Nueva Andalucia och bara några minuter från Puerto Banus. Denna nyrenoverade takvåning erbjuder gott om utrymme med tre sovrum och tre badrum och en fantastisk inredning där uppmärksamhet har ägnats åt alla detaljer. Den har ett öppet kök och vardagsrum som öppnar upp mot den stora terrassen med matplats samt en lounge och där du har spektakulär utsikt över La Concha-berget och havet. Den gemensamma trädgården är en vacker oas med ett poolområde där du kan koppla av och svalka dig under varma sommardagar. Takvåningen har en parkeringsplats som ingår i priset.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 140 kvm
  • Pris: 695 000 EUR
  • Område: Spanien - Nueva Andalucia

695 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tommy Sundström

SMH Estate agent Marbella

Välkommen till Jardines de Andalucia

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Boarea
140 m²

Ekonomi

Utgångspris
695 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.