Sotoserena, Estepona Spanien
Spanien

Sotoserena, Estepona

Till salu

Denna moderna lägenhet ligger bara 10 minuter bil från Estepona och Marbella. Terrassen ligger i sydväst vilket ger skön eftermiddags- och kvällssol. Det är 10 minuters promenad till stranden, nära flera golfbanor och en mängd strandbarer och restauranger. Den här urbanisationen är ett gated community och det finns stora, välskötta trädgårdar, pool, och parkering precis vid entrén. Fastigheten ligger på markplan, har ett fullt utrustat kök, vardagsrum med tillgång till en terrass och trädgård, 2 sovrum och 2 badrum. Bostaden är i perfekt skick och redo att flytta in i. Kontakta vårt kontor för visning!
Vi erbjuder även videovisning för de som inte kan vara här på plats.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 190 kvm
  • Pris: 265 000 EUR
  • Område: Spanien - Estepona

265 000 EUR

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sophie Strid

Kontorskoordinator

Välkommen till Sotoserena, Estepona

BILDER

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Lägenhet
Boarea
190 m²

Ekonomi

Utgångspris
265 000 EUR

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.